ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρήτρα 7 εκατ. ευρώ στον Φερέιρα

Braga's headcoach Abel Ferreira directs his players during their Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Braga's headcoach Abel Ferreira directs his players during their Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Μεγάλη ρήτρα στα επτά εκατομμύρια ευρώ έβαλε ο ΠΑΟΚ στον Πορτογάλο τεχνικό Αμπέλ Φερέιρα, που θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους στην πατρίδα του.

Ο ΠΑΟΚ προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον Αμπέλ Φερέιρα, με αποδοχές στα 2 εκατομμύρια ευρώ, αφού πρώτα ικανοποίησε τις απαιτήσεις της Μπάργκα με ένα ποσό που σύμφωνα με τους Πορτογάλους έφτασε τελικά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν υψηλές προσδοκίες από τον Πορτογάλο τεχνικό, που στην πατρίδα του θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές. Και για το λόγο αυτό, φρόντισαν να ορίσουν στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει μαζί του υψηλή ρήτρα, που φτάνει στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Μια κίνηση που δείχνει από τη μια ότι ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή την τριετία που θα μείνει στην Τούμπα να βρεθούν ομάδες που θα θελήσουν να συνεργαστούν με τον Άμπελ Φερέιρα, ό πως η Αλ Χιλάλ κινήθηκε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Και δεν είναι μυστικό ότι στην Πορτογαλία εκτιμούν πως ο Αμπέλ τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ