ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου

Επίσημο: Στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ύστερα από δύο χρόνια. Διετές το συμβόλαιο του Ρουμάνου με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Προπονητής της Αλ Χιλάλ είναι κι επίσημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε μέσω ενός εξαιρετικού video την πρόσληψη του Ρουμάνου τεχνικού, οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ ύστερα από δύο χρόνια, αφήνοντας ως παρακαταθήκη ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως η Αλ Χιλάλ κατέβαλε τη ρήτρα ύψους 2.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και τον έκανε δικό της. Ο πρώην, πλέον, προπονητής του ΠΑΟΚ παίρνει μαζί του στη Σαουδική Αραβία όλο το τεχνικό επιτελείο που είχε στην Τούμπα.

Στην Αλ Χιλάλ τον ακολουθούν οι συνεργάτες του Ντιέγκο Λόνγκο και Κριστιάνο Μπάτσι, ο γυμναστής του Ματέο Σπαταφόρα, ο επίσης γυμναστής και μεταφραστής του Γιώργος Τσονάκας, ο πρώην πλέον τιμ- μάνατζερ του Δικέφαλου, Παντελής Κωνσταντινίδης και σύμφωνα με πληροφορίες ο σκάουτερ και υπεύθυνος για την ανάλυση μέσω VIS TRACK, Κυριάκος Τσιτιρίδης.

Το συμβόλαιο του Ρουμάνου με τους Σαουδάραβες είναι διετούς διάρκειας. Ο Λουτσέσκου υπέγραψε το συμβόλαιό του στο Παρίσι και αναλαμβάνει την ομάδα από την προσεχή Τρίτη, στο Λιντς της Αυστρίας όπου διεξάγεται η προετοιμασία της Αλ Χιλάλ.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Η Κυριακή του προπονητή
Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Στοχ
Στη Βαρκελώνη για Φερέιρα, στη λίστα και ο Κρίστιανσεν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ