ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πηγαίνει ΟΑΚΑ o Ζαμπά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζαμπά, παρά τα προβλήματα που είχε τις προηγούμενης ημέρες, μπήκε όπως και ο Μίσιτς στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/3, 19:00).

Ο Λέο Ζαμπά συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (3/3, 19:00). Το θέμα είναι αν ο Βραζιλιάνος, όπως και ο Μίσιτς που ήταν επίσης αμφίβολος θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει σε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, όπως ήταν ήδη γνωστό, τους Ελ Καντουρί και Πέλκα και αφήνει στη Θεσσαλονίκη εκτός από τους δύο τερματοφύλακες Γλύκο και Σιαμπάνη, τους Χατσερίντι, Μαλεζά και για έναν ακόμη αγώνα των Χοσέ Κάνιας που δεν έχει καταφέρει ακόμη και μετά την αποθεραπεία του να μπει στην 18αδα κάποιου αγώνα.

Οι παίκτες της αποστολής του ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ζαμπά, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ και Σβιντέρσκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ