ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές πέτυχαν τα γκολ του Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές πέτυχαν τα γκολ του Πρίγιοβιτς

Το γκρουπ του Λουτσέσκου επέτρεψε στους παίκτες που αποκτήθηκαν το Γενάρη να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, βοηθώντας να καλυφθεί το κενό στον ΠΑΟΚ που άφησε η αποχώρηση του "κίλερ" Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Το μεγαλύτερο άγχος που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ όταν το περασμένο Γενάρη ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αποφάσιζε να αποδεχθεί την πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ, ήταν πως η ομάδα τους θα καλύψει τα γκολ του Σέρβου για να συνεχίσει στο δεύτερο γύρο την πρωταθληματική της πορεία και να φτάσει μετά από 34 χρόνια στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Πρίγιοβιτς αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έχοντας πετύχει εννιά γκολ στο πρωτάθλημα και η επιλογή των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν από την μια να εμπιστευτούν τον Τσούμπα Άκπομ και από την άλλη να επενδύσουν μέρος των 10 εκατομμυρίων που έδωσαν οι Άραβες για το Σέρβο πρώτο σκόρερ τους.

ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ… ΝΕΟΙ

Εκ των αποτελεσμάτων φάνηκε ότι η επιλογή τους τους βγήκε και με το παραπάνω. Ο Άκπομ έχει φτάσει τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα (χωρίς να μετράμε αυτά που του έχουν ακυρωθεί) ενώ όλοι οι... καινούργιοι μεσοεπιθετικοί βρήκαν δίχτυα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Είναι χαρακτηριστικό ότι το χθεσινό παιχνίδι στην Ξάνθη κερδήθηκε με γκολ των Σέρτζιο Ολιβέιρα και Πέδρο Ενρίκε, δύο από τους ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι, ο νεαρός -αντι Πρίγιοβιτς, μπορεί να έχασε δύο τετ-α-τετ στα Πηγάδια, ωστόσο έχει καταφέρει κι αυτός σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος να σκοράρει τρία γκολ κι άλλα δύο γκολ σε ισάριθμα ματς για το κύπελλο Ελλάδας.

Το γκολ του Σέρτζιο Ολιβέιρα στην Ξάνθη ήταν το δεύτερο που πετυχαίνει για το πρωτάθλημα, μετά από το εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Συμπτωματικά σε εκείνο τον παιχνίδι είχε σκοράρει πάλι και ο Πέδρο Ενρίκε, που ζευγάρωσε τα γκολ του με αυτό κατά της Ξάνθης μετά από την ασίστ του Τσούμπα Άκπομ. Ακόμη και ο Μίσιτς έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έστω και σε παιχνίδι Κυπέλλου σκοράροντας στο δεύτερο αγώνα με την Παναχαϊκή στην Τούμπα.

Από τις χειμερινές μεταγραφές δηλαδή μόνο οι Γιαννούλης και Ίνγκασον δεν έχουν σκοράρει, αλλά έτσι κι αλλιώς αποκτήθηκαν για να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή και όχι την επίθεση του Δικέφαλου. Συν το οτι δεν παίζουν και συχνά, ειδικά ο Ισλανδός...

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΙΤΛΟΥ

Οι αριθμοί δείχνουν ότι τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να καλύψει το κενό του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Όχι με έναν μόνο ποδοσφαιριστή, αλλά με την καλή ομαδική λειτουργία που έχει επιβάλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου χάρη στην οποία προσαρμόστηκαν άμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης οι μεταγραφές που ήρθαν στην Τούμπα το περασμένο Γενάρη. Αυτοί -και δεν ήταν λίγοι- πέτυχαν συνολικά τα γκολ που είχε βάλει στον πρώτο γύρο ο Πρίγιοβιτς

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ