ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Σβιντέρσκι και οι άλλοι

ΠΑΟΚ: Ο Σβιντέρσκι και οι άλλοι

Μεσοεπιθετικά προκύπτουν τα μεγαλύτερα ερωτηματικά για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής (14/4, 19.00) με την ΑΕΛ, που ενδέχεται να "κλειδώσει" τον τίτλο. Ο σίγουρος Σβιντέρσκι και οι άλλες σκέψεις του Λουτσέσκου.

Με τους Ενρίκε, Καντουρί και Άκπομ να έχουν τεθεί νοκ άουτ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε πολλές δοκιμές μεσοεπιθετικά και εκεί κυρίως προκύπτουν και τα μεγαλύτερα ερωτηματικά για τον αγώνα στο AEL FC ARENA με την ΑΕΛ, που θα γίνει την Κυριακή (14/4, 19.00).

Μάλιστα στις δοκιμές που έγιναν δοκιμάστηκε και σχήμα με το Βιεϊρίνια προωθημένο και το Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Λουτσέσκου ξέρει ότι ο Πορτογάλος αρχηγός μπορεί να του δώσει λύσεις στα εξτρέμ ωστόσο όπως έχει δείξει προτιμά να τον έχει στα μπακ.

Όπως και να έχει το πιθανότερο σενάριο λέει πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει τα μετόπισθεν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Μάτος και το Βιεϊρίνια στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κρέσπο και Βαρέλα στα στόπερ.

Από εκεί και πέρα φαίνεται να είναι σίγουροι για την ενδεκάδα Σάχοβ και Ολιβέιρα στα χαφ και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης του Δικέφαλου. Οι τρεις που έχουν προβάδισμα για να πάρουν τις θέσεις πίσω από τον Πολωνό είναι ο Ζαμπά στα δεξιά, ο Μπίσεσβαρ στα αριστερά και ο Πέλκας σε ρόλο επιτελικό. Θέση πάντως στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Λημνιός εφόσον ο Λουτσέσκου επιλέξει να παρατάξει την ομάδα του με δύο καθαρόαιμους εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Με προβλήματα στη Λάρισα για τη νίκη τίτλου
ΠΑΟΚ: Προεόρτια φιέστας στην Εθνική οδό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ