ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με προβλήματα στη Λάρισα για τη νίκη τίτλου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα (14/4, 19:00) με την ΑΕΛ που ο ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει ως τελικό πρωταθλήματος. Αρκετά προβλήματα για τον Δικέφαλο, ένα μήνα στα πιτς ο Καντουρί.

"Εκατοντάδες μέρες προπόνησης. Χιλιάδες ώρες προετοιμασίας. Τεράστια προσμονή για ένα μεγάλο και δίκαιο κατόρθωμα που άργησε ένα χρόνο. 27 αγώνες. 24 νίκες. Μια ακόμα κι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Μια καταγραφή στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση της Κυριακής (14.04) κόντρα στη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν ακόμα τελικό. Ένα ματς που η νίκη τελειώνει την αναμονή και του δίνει τον τίτλο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση. Τι ήταν εύκολο από την αρχή της σεζόν, άλλωστε; Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως διαθέτει τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία να τα καταφέρει".

Έτσι ξεκινά το ενημερωτικό δελτίου του ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικέφαλου για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (14/4, 19:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟΥΡΙ;

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς δεν υπολογίζονται όχι μόνο οι μακροχρόνια τραυματίες Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, αλλά και ο Ενρίκε, Άκπομ και Ελ Καντουρί.

Οι εξετάσεις που έκανε ο Μαροκινός έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμοί κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί και αυτός όπως και ο Ενρίκε τρεις με τέσσερις εβδομάδες αποθεραπείας. Κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν μπορεί και να έχει τελειώσει για τον Καντουρί.

Στην αποστολή του Δικέφαλου επέστρεψε μετά από καιρό ο Νίκος Καρέλης. Στη Λάρισα θα ταξιδέψουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Σάκχοβ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, ΣΒιντέρσκι, Καρέλης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ