ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ρέι δανεικός στην Πατσούκα του Χάρα

ΠΑΟΚ: Ο Ρέι δανεικός στην Πατσούκα του Χάρα

Στην Κεντρική Αμερική θα παίξει μπάλα ο Ροντρίγκο Ρέι, αφού πάρθηκε η απόφαση την επόμενη σεζόν να παίξει ως δανεικός στην μεξικανική Πατσούκα που έχεις στις τάξεις της τον Φράνκο Χάρα του Ολυμπιακού.

Ο Ροντρίγκο Ρέι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 (εξέπνεε το 2020 και του το επέκτειναν) με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν χωράει στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού οι νταμπλούχοι έχουν ως βασικό τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και έρχεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη.

Αρκετό καιρό, λοιπόν, στην Τούμπα συζητούσαν τι θα έκαναν με την περίπτωση του Αργεντινού κίπερ που δεν πήρε ευκαιρία από τον Λουτσέσκου, από τη στιγμή που ο Ρουμάνος αποφάσισε να κάνει 11αδατο και αναντικατάστατο τον Πασχαλάκη.

Η απόφαση πάρθηκε και ο Ροντρίγκο Ρέι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό, υπερασπιζόμενος την εστία της Πατσούκα. Οι "ασπρόμαυροι" θα παραχωρήσουν τον τερματοφύλακα με τη μορφή δανεισμού στους Λατίνους οι οποίοι μάλιστα πρόλαβαν δύο ομάδες και τον έκλεισαν.

Συγκεκριμένα, στο κατόπι του 28χρονου βρισκόντουσαν και οι Λανούς - Ρίβερ Πλέιτ, όμως η Πατσούκα τους πρόλαβε στη στροφή, αφού κατέθεσε γρηγορότερα την πρότασή της και εξασφάλισε το "ok" από τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πατσούκα ο Ρέι θα συναντήσει έναν άλλο Αργεντινό, παλιό μας γνώριμο από την Ελλάδα. Πρόκειται για τον Φράνκο Χάρα του Ολυμπιακού, στα highlight του ήταν το γκολ που απέκλεισε την ΑΕΚ από τα προημιτελικά του Κυπέλλου το 2015, ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχία στην προαναφερθείσα ομάδα από το 2015 με απολογισμό μέχρι στιγμής 67 γκολ σε 140 ματς.

Διαβάστε ακόμα:
Οι δυο αιτίες της ανατροπής Βαρέλα
Το συγκλονιστικό post του Βαρέλα για την παραμονή του: "Εκλαιγαν τα παιδιά μου"
Ανατροπή: Παραμένει ο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ