ΠΑΟΚ

Ανατροπή: Παραμένει ο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε μία τεράστια ανατροπή, αφού ο Φερνάντο Βαρέλα οδεύει προς συμφωνία για να παραμείνει στους νταμπλούχους.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, τόσο καιρό, δεν έφευγε από τη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτεί την παραμονή του καλύτερού του αμυντικού στο ρόστερ! Ο στόχος, όπως όλα δείχνουν επετεύχθη.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα και συμφώνησαν για την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας τους. Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής ζητούσε από τους "ασπρόμαυρους" 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ του προσέφερε 1,3 εκατ. ευρώ.

Μετά την πρώτη άρνηση και την επιστροφή σε διαπραγματεύσεις ο ποδοσφαιριστής είχε διαφορετική προσέγγιση στο θέμα του νέου συμβολαίου του, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ικανοποιήθηκαν και έτσι διαμορφώθηκε happy end στο σίριαλ.

Οι πρώτες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Sport24.gr και στη στήλη του 24ου Ευαγγελίου είχατε διαβάσει στις 21/5, όταν το θέμα Βαρέλα παρουσιαζόταν από παντού ως τελειωμένο, ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της ανατροπής, κάτι που επιβεβαιώθηκε έξι ημέρες μετά. Το χαρακτηριστικό απόσπασμα του δημοσιεύματος ανέφερε: "Ο Βαρέλα απέρριψε την τελευταία προσφορά του ΠΑΟΚ, αλλά τόσο στην πιάτσα agents, όσο και σε ανθρώπους από το περιβάλλον του "δικεφάλου" όπως και του Λουτσέσκου, με πρόσβαση κι από τις δυο πλευρές σε αυτό του άσου από το Κάπο Βέρντε, μεταφέρθηκε προς την στήλη ότι τίποτε δεν τελείωσε τελεσίδικα. Δηλαδή αφήνουν... παράθυρο ή έστω παραθυράκι όχι μόνο για να επιστρέψουν ΠΑΟΚ και Βαρέλα στη διαπραγμάτευση, αλλά και για ανατροπή / ντιλάρισμα. Κοινώς, οι ίδιες πηγές, δεν αποκλείουν το συγκεκριμένο σίριαλ να έχει συνέχεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ