ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα ήρθε για να φύγει

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Το γεγονός ότι ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη δεν αλλάζει πολλά σε σχέση με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ που μοιάζει προδιαγεγραμμένο.

Ο Αιγύπτιος, Αμρ Ουάρντα αποτελεί όπως όλα δείχνουν ξένο σώμα για τον ΠΑΟΚ και η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει την απαρχή των συζητήσεων για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του μακριά από την Τούμπα.

Ο Ουάρντα που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο είναι προφανές ότι δεν θα έχει θέση στο ρόστερ της σεζόν που ξεκινά επίσημα την Τρίτη με τον αγώνα απέναντι στον Άγιαξ.

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούσαν ότι ο Ουάρντα θα μπορούσε με καλές εμφανίσεις στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντίθετα, ο ποδοσφαιριστής συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για μια ακόμη φορά για εξωαγωνιστικούς λόγους, γεγονός μάλιστα που τον καθιστά υπόλογο και απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ