ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα, ο Νίκολιτς και οι άλλοι

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Υπό καθεστώς πίεσης, εξαιτίας των μικρών χρονικών περιθωρίων που έχουν στη διάθεση τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να κλείσουν το θέμα του προπονητή.

Μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης θα έχουν στη διάθεση τους οι παίκτες του Δικεφάλου πριν την αναχώρηση τους για την Ολλανδία. Και αυτό γιατί ενώ υπήρχε για σήμερα (Κυριακή 30/6) προγραμματισμένη προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δόθηκε ρεπό, προφανώς γιατί δεν υπάρχει προπονητής.

Η σημερινή προπόνηση το πρωί έγινε από τον Ντιέγκο Λόνγκο τον στενό συνεργάτη του Λουτσέσκου που μετά το τέλος της αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και το απόγευμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Βασίλη Καναρά που είναι μέλος στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ .

Ο χρόνος που τρέχει αντίστροφα, είναι ίσως και ο πλέον σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την προσπάθεια των επιτελών του Δικέφαλου για την εξεύρεση του διαδόχου του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΕΪΡΑ

Ο Αμπέλ Φερέιρα της Μπράγκα, φαντάζει ως ιδανική λύση ωστόσο οι δεσμεύσεις του με την πορτογαλική ομάδα κάνουν την περίπτωση τρομερά δύσκολη. Ήδη ο ΠΑΟΚ έκανε μια πρώτη κίνηση που δεν ήταν αρκετή να πείσει την Μπράγκα, ωστόσο ο 40χρονος τεχνικός αποτελεί δεδομένα στόχο των ανθρώπων του Δικέφαλου που θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Είναι σίγουρο ότι στον Πορτογάλο προπονητή θα επένδυαν περισσότερο χρόνο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουν και πολύ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Μάσιμο Καρέρα ο Ιταλός πρώην προπονητής της Σπάρτακ Μόσχας είναι και αυτός στη λίστα του ΠΑΟΚ, έστω και αν από το περιβάλλον του προκύπτει πως δεν έχει επίσημη κρούση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Μάρκο Νίκολιτς, με τον οποίο, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει -μέχρι τώρα τουλάχιστον- επαφή, ωστόσο είναι δεδομένο ότι έχει πολλές συμπάθειες στην Τούμπα.

Οι λίστες του Δικέφαλου με τα ονόματα προπονητών δημιουργήθηκαν μόλις χθες και είναι λογικό άλλες περιπτώσεις να είναι ψηλά σε αυτές και άλλες και να ακολουθούν ως εναλλακτικές.

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 24 ΩΡΕΣ

Οι επόμενες 24 ώρες είναι πλέον κρίσιμες. Και αυτό διότι όχι μόνο θα πρέπει να τρέξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, αλλά και να αποσαφηνιστεί και πως καλυφθεί συνολικά το μεγάλο κενό στο τεχνικό τιμ που δημιουργήθηκε μετά τη φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος μάλιστα φεύγοντας από την Τούμπα, στην ουσία αποψιλώνει όλο το τεχνικό επιτελείο που υπήρχε στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν ψάχνουν μόνο τον επόμενο τους προπονητή αλλά και στελέχη που θα επανδρώσουν το νέο τιμ που θα δημιουργηθεί. Όλα πλέον είναι στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ