ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νίκολιτς και Βάις στη λίστα για "αντί-Λουτσέσκου"

ΠΑΟΚ: Νίκολιτς και Βάις στη λίστα για "αντί-Λουτσέσκου"
MOTIONTEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη ρωσική αγορά, ο ΠΑΟΚ πέραν των Καρέρα, Φερέιρα έχει τσεκάρει άλλες δύο περιπτώσεις προπονητών. Ο πρώτος είναι ο Μάρκο Νίκολιτς της Βίντι και ο άλλος ο Βλαντιμίρ Βάις της εθνικής Γεωργίας.

Το Sport24.gr αναζητώντας πληροφορίες στη ρωσική αγορά όσον αφορά στον Μάσιμο Καρέρα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για να τον προσλάβει στη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλίευσε δύο νέα ονόματα.

Επίσης, οι πηγές μας εκτιμούν πως οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν κάνει επίσημη κρούση στον Καρέρα, τον πρώην προπονητή της Σπαρτάκ Μόσχας, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Πάμε στην ονοματολογία τώρα. Συγκεκριμένα, πληροφορηθήκαμε ότι οι νταμπλούχοι τσέκαραν την περίπτωση του 40χρονου τεχνικού της Βίντι, τον Σέρβο Μάρκο Νίκολιτς ο οποίος την περσινή σεζόν στο Europa League είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ και στα δύο ματς στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Στη Ρωσία, μάλιστα, θεωρούν ότι ο Νίκολιτς είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ασπρόμαυρων"!

Όσον αφορά στην δεύτερη περίπτωση, αυτός φέρεται να είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, Βλάντιμιρ Βάις, πατέρας του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Βάις είναι 54 ετών και έχει περάσει από τον πάγκο της Κάιρατ Αλμάτι, της Σλόβαν Μπρατισλάβας, της Σλοβακίας, της Σάτουρν και της Πετρζάλκα.

Αξίζει να σημειωθεί όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, ότι ο ΠΑΟΚ πλησίασε τον Αμπέλ Φερέιρα της Μπράγκα, αλλά η πορτογαλική ομάδα φέρεται ν' απέρριψε την πρόταση των "ασπρόμαυρων", καθώς κρίθηκε χαμηλή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ