ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέα σεζόν και επιστροφή σε 10 ημέρες

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο για τις 30 Ιουλίου για ιατρικές εξετάσεις. Στο Πήλιο από τις 3 έως και τις 11 Αυγούστου η προετοιμασία.

Το τέλος της σεζόν βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ενημερώνονται για την επιβολή προστίμου για την απόδοση τους και να ακούν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της ομάδας τους.

Μέσα σε όλα τα άλλα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου γνωρίζουν ότι με τις επίσημες υποχρεώσεις τους να ξεκινούν στις 25 ή 26 Αυγούστου με το μονό αγώνα για τα προκριματικά του Champions League, οι διακοπές τους δεν θα διαρκέσουν παραπάνω από 10 ημέρες.

Όσοι παραμείνουν στο ρόστερ θα πρέπει να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιουλίου καθώς την επόμενη θα ξεκινήσουν ιατρικές εξετάσεις και η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το βασικό στάδιο της θα γίνει από τις 3 μέχρι και τις 11 Αυγούστου στο Πήλιο και ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει τον αντίπαλο του στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μια ημέρα πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

"NON STOP" Ο ΠΕΛΚΑΣ

Μάλιστα οι διακοπές θα είναι ακόμη μικρότερες για κάποιους από τους παίκτες. Ο Δημήτρης Πέλκας για παράδειγμα θα πρέπει να συνεχίσει στο τέλος της εβδομάδας τις θεραπείες που κάνει για να ξεπεράσει τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζει (τετρακέφαλο και κοιλιακούς).

Η ξεκούραση του θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη και μετά θα πιάσει πάλι δουλειά για να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν που στην πραγματικότητα θα είναι προετοιμασία για το παιχνίδι του Champions League.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: Κακή εμφάνιση o Δικέφαλος, αλλά σφράγισε θέση για το Champions League
ΠΑΟΚ: Τα "άκουσαν" στο λεωφορείο της αποστολής οι παίκτες του δικέφαλου
Κρέσπο: "Θα επιστρέψουμε…"
Η τελευταία εικόνα του ΠΑΟΚ "καθρέφτης" μιας δύσκολης χρονιάς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ