ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Θα επιστρέψουμε…"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο, σζήτησε την εμπιστοσύνη του κόσμου και ανέλαβε εκ μέρους των συμπαικτών του την ευθύνη για την κατάληξη της φετινής σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τα άκουσαν από τους οπαδούς μετά την λευκή ισοπαλία της Κυριακής με τον Άρη και ενημερώθηκαν από τη διοίκηση για την επιβολή προστίμου για την απόδοση τους την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Άνχελ Κρέσπο, ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ ανέλαβε την ευθύνη να στείλει το δικό του μήνυμα μέσωsocialmediaστον κόσμο της ομάδας ζητώντας από τους φιλάθλους να εμπιστευτούν ξανά τους παίκτες.

"Ξέρω πως νιώθετε. Και εμείς αισθανόμαστε το ίδιο και θα συμφωνήσω ότι το καλύτερο πράγμα σήμερα ήταν ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε. Ήταν δύσκολη σεζόν. Εμείς οι παίκτες ευθυνόμαστε για όσα συνέβησαν και αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτή. Μπορεί να χάσατε την εμπιστοσύνη σας απέναντι μας, αλλά θυμηθείτε ένα πράγμα. Τέσσερα χρόνια πριν μπορεί να μη μας εμπιστευόσασταν, αλλά στηρίζαμε ο ένας τον άλλον και εσείς μας κάνατε καλύτερους για να γράψουμε ιστορία.

Τώρα ίσως είναι στιγμή να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να κάνουμε δύο μπροστά. Θέλω να μας εμπιστευθείτε. Εμπιστευθείτε τα λόγια μου. Εάν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν χωρίς προβλήματα οποιαδήποτε μορφής και αν συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι μας, αυτή η ομάδα θα γίνει ξανά αυτό που ήταν. Εμπιστευθείτε με! Θα επιστρέψουμε!" έγραψε ο Ισπανός.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

Κρέσπο: "Θα επιστρέψουμε…"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ