ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μονακό για Γιαννούλη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μονακό κινείται για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Γιαννούλη, κι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του. Επιβεβαιώνει τις επαφές η γαλλική ομάδα.

Σοβαρό είναι το ενδιαφέρον της Μονακό για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη το οποίο επιβεβαιώνεται από τη γαλλική ομάδα.

Μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει επαφές δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου ακραίου αμυντικού του ΠΑΟΚ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι στο Πριγκιπάτο είναι ζεστοί και σύντομα θα χτυπήσουν και επίσημα την πόρτα του Δικεφάλου.

Το θέμα είναι μέχρι πόσο υψηλή σε σχέση με τα 10 εκατομμύρια της ρήτρα που έχει βάλει στο συμβόλαιο του είναι διατεθειμένοι να φτάσουν. Και αυτό διότι στην Τούμπα γνωρίζουν ότι ο 24χρονος μπακ είναι το πιο "καυτό" όνομα στα μεταγραφικά τους και πιστεύουν ότι μπορεί ακόμη και στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί μετά από το ξέσπασμα της Πανδημίας του κορονοϊού να φέρει υψηλές οικονομικές προτάσεις για την παραχώρηση του.

Αυτό που πάντως θεωρείτε δεδομένο ότι είναι ο Γιαννούλης που έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια το τελευταίο χρονικό διάστημα, φαίνεται πως έχει πέραση στις ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος, που ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τους Μονεγάσκους για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτόν η Ρεν και για μια περίοδο η Μαρσέιγ, ωστόσο αυτή την περίοδο η Μονακό είναι αυτή που παίζει δυνατά για την απόκτηση του Γιαννούλη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ