ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ατάκα Τσίπρα για το πρωτάθλημα στο σταθμό "Συντριβάνι" του μετρό (VIDEO)

Ξενάγηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό της Θεσσαλονίκης, Συντριβάνι, Σάββατο 29 δεκεμβρίου 2018. (MOTION TEAM/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Ξενάγηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στον πρώτο ολοκληρωμένο σταθμό του Μετρό της Θεσσαλονίκης, Συντριβάνι, Σάββατο 29 δεκεμβρίου 2018. (MOTION TEAM/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ξεναγήθηκε στο σταθμό "Συντριβάνι" του μετρό Θεσσαλονίκης και δεν έχασε την ευκαιρία ν' αστειευτεί με τους εργαζομένους για την ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να λείπει από τη συζήτηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τους εργαζομένους του μετρό της Θεσσαλονίκης κατά την ξενάγησή του στο σταθμό "Συντριβάνι".

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είναι καλό που γίνεται, γιατί είπαν ότι θα γίνει το μετρό όταν θα πάρετε πρωτάθλημα εσείς . Μη γίνει αυτό ανέκδοτο". Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα αστειεύτηκε και με εργαζόμενο φίλο του Άρη, κάνοντας αναφορά στο κίτρινο γιλέκο που φορούσε.

Πηγή: Thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ