ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η 18άδα με τη Μπενφίκα

ΠΑΟΚ: Η 18άδα με τη Μπενφίκα
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη 18άδα για τον αγώνα της Τρίτης (15/9, 21.00) με τη Μπενφίκα, από την οποία απουσιάζουν οι Μάτος, Ζαμπά, Περέιρα, Αουγκούστο και Ροντρίγκο.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπενφίκα την Τρίτη (15/9, 21.00), στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League, ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (14.09).

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της Τούμπας περιέλαμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο τακτικό κομμάτι και ελέυθερο παιχνίδι στο φινάλε. Ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν τα προγράμματά τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στη Μπενφίκα, οι οποίοι είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Εκτός έμεινε, όπως άλλωστε είχε κάνει γνωστό ο Αμπέλ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου, το τελευταίο απόκτημα, Νίλσεν Περέιρα, αλλά και οι Μάτος - Ζαμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κρέσπο: "Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα"
ΠΑΟΚ: Το ταξίδι της Μπενφίκα για την Ελλάδα
Φερέιρα: "Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα"
Ζεσούς: "Με ξέρει καλά ο Φερέιρα, τελικός και για τις δύο ομάδες"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ