ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα"

Κρέσπο: "Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα"
Krespo, PAOK, 2020-21/eurokinissi EUROKINISSI

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα (15/9, 21:00) τονίζοντας ότι οι παίκτες του Δικεφάλου είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα παρά τη δυναμική του αντιπάλου.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα την Τρίτη (15/9, 21:00) για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League στην Τούμπα. Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Χοσέ Κρέσπο τόνισε ότι η ομάδα του είναι 100% έτοιμη να δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Επειδή έχεις την εμπειρία των αγώνων με την Μπενφίκα τα προηγούμενα χρόνια, τι διαφορετικό υπάρχει φέτος, εκτός του ότι πρόκειται για έναν αγώνα;
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Το γεγονός ότι παίξαμε με αυτό τον αντίπαλο δύο χρόνια πριν μας κάνει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα ωστόσο έχουν κάνει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα. Είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά εμείς από τη δική μας πλευρά είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα".

Ποιο είναι το δυνατότερο σημείο Μπενφίκα;
"Είναι μια ομάδα αρκετά επιθετική όσον αφορά την πίεση χωρίς τη μπάλα, έχουν καλό παιχνίδι μεταξύ των γραμμών, έχουν και ατομική ποιότητα. Είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας".

Ποιο είναι το δυνατότερο σημείο του νέου ΠΑΟΚ, τι διαφορές βλέπεις σε σχέση με πέρυσι;
"Θεωρώ πως από πέρυσι και σε σχέση με τη φετινή σεζόν η ομάδα είναι συμπαγής. Είμαστε μια ομάδα με σοβαρότητα, πειθαρχία, σκληρή δουλειά, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία αλλά και τις αδυναμίες του αντίπαλου μας. Θεωρώ πως πλέον έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε. Είναι κάτι που φαίνεται και θα φανεί στους επόμενους αγώνες".

Είχατε μεγάλη πληροφορήση από τον προπονητή σας που είναι Πορτογάλος για τη Μπενφίκα;
"Σίγουρα ο προπονητής μας γνωρίζει καλά την αντίπαλη ομάδα. Έχουμε δουλέψει καλά σε όλες τις γραμμές μας για αυτό το παιχνίδι και πλέον είναι στο δικό μας χέρι να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα μας έχει πει ο προπονητής μας".

Είσαι έτοιμος να παίξεις ως δεξί μπακ;
"Εγώ είμαι προετοιμασμένος να δώσω το 100% μου ανεξάρτητα αν θα αγωνιστώ ή όχι, ανεξάρτητα αν θα παίξω δεξί μπακ η όχι. Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Σας έδωσε κάποιες πληροφορίες ή συμβουλές ο Ζίβκοβιτς;
"Μας έχει πει αυτό που όλοι γνωρίζουμε πως είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και όσον αφορά τον ίδιο το Ζίβκοβιτς θεωρώ πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει χαρακτηριστικά που χρειαζόμασταν ως ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ