CHAMPIONS LEAGUE

Ζεσούς: "Με ξέρει καλά ο Φερέιρα, τελικός και για τις δύο ομάδες"

Ζεσούς: "Με ξέρει καλά ο Φερέιρα, τελικός και για τις δύο ομάδες"
MOTIONTEAM

Ο Ζόρζε Ζεσούς στη συνέντευξη Τύπου της Μπενφίκα ενόψει του αγώνα της Τρίτης (15/9) με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην ιδιαιτερότητα που εχει το παιχνίδι καθώς θα είναι μονό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Δικέφαλο.

Ζόρζε Ζεσούς και Πίζι εκπροσώπησαν τη Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τρίτης (15/9) με τον ΠΑΟΚ με τον έμπειρο τεχνικό των Πορτογάλων να στέκεται στην ιδιαιτερότητα που έχει η αναμέτρηση καθώς η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League θα κριθεί σε ένα μονό παιχνίδι.

Επίσης, ο Ζεσούς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αμπέλ Φερέιρα και την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ σημείωσε πως θα ήθελα να παίξει σε γεμάτη Τούμπα.

Για το ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και ποια η εκτίμησή του:
"Είναι ένα ματς και ζούμε γι' αυτή τη στιγμή, να περάσουμε στην επόμενη φάση έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, παρόλο που είναι ένα ματς, δεν έχει τόση σημασία, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

Για τις επενδύσεις και την πίεση που υπάρχει στη Μπενφίκα:
"Είμαστε αναγκασμένοι να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει πίεση αλλά υπευθυνότητα. Εγώ προσωπικά δεν νιώθω πίεση. Έχουμε αύριο έναν πρώτο τελικό. Έτσι θα βλέπουμε κάθε αγώνα για να προχωράμε".

Για το γεγονός ότι ο Φερέιρα χαρακτήρισε φαβορί την Μπενφίκα:
"Μπορεί να λέει πως εμείς έχουμε το πάνω χέρι αλλά αυτό δεν μας περνάει κάποια πίεση. Χαρά μου να είναι πάντα φαβορί η Μπενφίκα. Ο κ.Φερέιρα είναι γνωστός μου, κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ελλάδα, με ξέρει πολύ καλά από τότε που με είχε σαν προπονητή. Αύριο θα έχουμε μια κόντρα στο γήπεδο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε".

Για το ποιες μεταγραφές της Μπενφίκα του έχουν κάνει εντύπωση:
"Από τότε που ήμουν στην ομάδα έχουν παραμείνει τέσσερις και σήμερα έχουν έρθει δύο. Υπάρχουν παίκτες που με ξέρουν καλά και μπορούν να μεταφέρουν τον τρόπο σκέψης και δουλειάς μου. Όλες οι μεταγραφές μου κάνουν εντύπωση, έγιναν προσθήκες και πρέπει να μου αποδείξουν όλοι ότι πρέπει να παίζουν".

Για την ανάλυση του ΠΑΟΚ:
"Εμείς κάναμε τη δουλειά που έπρεπε. Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει δουλέψει πολύ με τον προπονητή του. Είδαμε στα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Λάρισα, ότι έχει ένα σύστημα προχωρημένο, το προσπαθεί και το δουλεύει πολύ καλά. Είναι μια γενική ανάλυση. Και αντίστοιχη έχει κάνει και ο ΠΑΟΚ".

Για το κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του:
"Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το ποδόσφαιρο υποφέρει με αυτήν την πανδαιμία. Εμείς κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα έλεγχο. Απομονώνουμε τους παίκτες. Στη Βραζιλία βρέθηκαν έντεκα παίκτες θετικοί. Όταν ένας παίκτης είναι θετικός πρέπει να μείνει για δύο και τρεις εβδομάδες εκτός κι αν είναι πολλοί, εκεί υπάρχει πρόβλημα".

Για την άδεια Τούμπα:
"Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα δεν βοηθάει κανέναν. Ούτε εμάς ούτε τον ΠΑΟΚ. Και γενικά τις μεγάλες ομάδες που έχουν κόσμο από πίσω τους. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να έρθω σε ένα γεμάτο γήπεδο και να έχουν οι παίκτες μου την πίεση και την αδρεναλίνη..."
.

Για το ότι είναι μονό παιχνίδι και αν αποτελεί αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ:
"Το γεγονός ότι είναι μονό παιχνίδι, είναι λεπτομέρεια. Είναι τελικός και οι τελικοί γίνονται εκτός έδρας. Είμαστε προετοιμασμένοι όπου κι αν γίνονται. Εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής με τη Μπενφίκα και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Σε κάθε ματς θα υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες"

ΠΙΖΙ: "ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ"

Από την πλευρά του ο Πίζι που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε για τις πολλές μεταγραφές που έχουν κανει οι Πορτογάλοι ενώ αναφέρθηκε με καλά λόγια στιν ΠΑΟΚ λέγοντας πως είναι μια ποιοτική ομάδα.

Για την ετοιμότητα της Μπενφίκα:
"Είμαστε έτοιμοι 100%. Είναι μονό παιχνίδι. Υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα και θα παλέψουμε και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη με φόντο την πρόκριση".

Για τη νέα σεζόν:
"Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, προσπαθούμε να το δείξουμε καθημερινά. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Έχουμε κάνει ποιοτικές μεταγραφές και δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να ενσωματωθούν άμεσα".

Για τις αλλαγές στη Μπενφίκα:
"Σίγουρα υπάρχουν διαφορές μέσα στα χρόνια, κάθε προπονητής που έρχεται έχει τις δικές του ιδέες. Έχουμε δώσει ήδη τα πρώτα φιλικά, αύριο έχουμε το πρώτο επίσημο και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο".

Για την προηγούμενη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ:
"Θα βρούμε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι δύσκολο ματς και ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη και την πρόκριση. Έχουμε αναλύσει καλά τον αντίπαλό μας για να ανταπεξέλθουμε αύριο".

Για το αν η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων θα παίξει ρόλο:
"Μπορεί να έχουμε ποιότητα σαν μονάδες αλλά μας ενδιαφέρει σε συλλογικό επίπεδο και αυτό μετράει περισσότερο απ΄όλα. Το πιο σημαντικό είναι η ομαδικότητα που πρέπει να δείξουμε για να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ