ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Μίσιτς: "Είναι η μάχη μας, είναι η νίκη μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με ένα πολύ δυνατό video έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Κροάτη μέσο του, Γιόζιπ Μίσιτς, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς υποβλήθηκε την Τετάρτη (17/6) σε εγχείριση αφαίρεσης κύστης, ευχαρίστησε μέσω Instagram όσους του συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Κροάτης μέσος επέστρεψε σπίτι του καθώς έλαβε εξιτήριο μετά από την επιτυχημένη επέμβαση και ο ΠΑΟΚ από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media ετοίμασε ένα δυνατό video. Σε 1 λεπτό και 35 δευτερόλεπτα παρελαύνουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές του μέσου του Δικεφάλου, ενώ στο τέλος των προβολών τους υπάρχει το μήνυμα:

"Γιόζιπ, η ζωή είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Μείνε δυνατός για να παίξουμε, πολεμήσουμε, γελάσουμε, κλάψουμε, νικήσουμε, υποφέρουμε, απολαύσουμε και ονειρευτούμε μαζί. Είναι η μάχη μας, η νίκη μας", αναφέρεται χαρακτηριστικά. Δείτε το video που συνοδεύεται από τη λεζάντα: "Γιόζιπ, είμαστε μαζί σε αυτό. Μείνε δυνατός. Είναι η μάχη μας..." :

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ