ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πήρε εξιτήριο ο Μίσιτς

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιόζιπ Μίσιτς επέστρεψε στο σπίτι του μετά την πετυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση κύστης. Αποθεραπεία έκανε ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Μία ημέρα μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιόζιπ Μίσιτς βρίσκεται ήδη στο σπίτι του. Ο Κροάτης μέσος έμεινε ένα βράδυ μόνο στην κλινική και σήμερα πήρε εξιτήριο. Τα πράγματα δείχνουν ότι πήγαν καλά αν κρίνει κανείς και από την ανάρτηση που έκανε ο παίκτης σήμερα το πρωί στο Instagram ευχαριστώντας δημόσια όσους έχουν εκφράσει τη συμπαράσταση τους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Κροάτης είναι προγραμματισμένο να πάρει και πρόγραμμα αποθεραπείας για να επιστρέψει υγιής όσο γίνεται πιο σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ΠΑΟΚ φροντίζει με κάθε τρόπο να στηρίξει και ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή που τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε να είναι ιδιαίτερα επηρεασμένος από το ζήτημα που προέκυψε. Μετά την επέμβαση πάντως ο Μίσιτς φαίνεται να είναι περισσότερο αισιόδοξος.

Από την άλλη, ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ οι Λέο Ζαμπά και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ακολούθησαν μέρος της προπόνησης κι εν συνεχεία έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ