ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για Φαν Λα Πάρα γράφουν οι Ολλανδοί

Red Star's Rajiv van la Parra, left, in action with Tottenham's Tanguy Ndombele during their Champions League group B soccer match at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Red Star's Rajiv van la Parra, left, in action with Tottenham's Tanguy Ndombele during their Champions League group B soccer match at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Δημοσιεύματα στην Ολλανδία εμφανίζουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 28χρονο εξτρέμ, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολλανδός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα, αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρα του και οι συμπατριώτες του γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους.

Ο Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα είχε αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Φέγενορντ και Χέρενφεν, στην Αγγλία (με 38 συμμετοχές στην Premier με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ και άλλες 114 στην Championship), πριν μετακομίσει στο Βελιγράδι και φαίνεται ότι απασχολεί αρκετές ομάδες. Εκτός από το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του ή ακόμη και στην Αγγλία, έχει κινήσει το ενδιαφέρον και ομάδων από την Τουρκία, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ολλανδοί.

«Για τον Φαν Λα Πάρα ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ που θέλει να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη», αναφέρουν τα δημοσιεύματα για το Σουριναμέζο, που τελείωσε τη σεζόν με 1 γκολ και 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές, από τις οποίες οι 5 στους ομίλους του Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ