ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν νομικές κινήσεις στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζουν νομικές κινήσεις στην Τούμπα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να κινηθούννομικά κατά "όσων ΜΜΕ υιοθετούν τα ψεύδη που παρουσιάζουν τον Ιβάν Σαββίδη ως ιδιοκτήτη της Ξάνθης" όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει μόνο στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ρεπορτάζ του ΟΝΕ για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε νομικές ενέργειες.

Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως θα κινηθούν νομικά κατά "όσων ΜΜΕ υιοθετούν τα ψεύδη που παρουσιάζουν τον Ιβάν Σαββίδη ως ιδιοκτήτη της Ξάνθης".

Για την ακρίβεια έλεγαν: "Το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δεδομένο και το αναγνωρίζουμε, το να υιοθετούνται όμως ψεύδη είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να το αντιληφθεί όποιος έχει στοιχειώδη κρίση, διαβάζοντας επιμελώς τις δήθεν αποκαλύψεις...". Παράλληλα έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η συγκεκριμένη υπόθεση αναμέται να έχει και άλλα επεισόδια, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ξάνθη ανέφερε ότι τόσο ο Χρήστος Πανόπουλος όσο και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης "θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ