ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκπληκτικό video συμπαράστασης στον Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Εκπληκτικό video συμπαράστασης στον Βιεϊρίνια

Με ένα εκπληκτικό video με σκηνές του Βιεϊρίνια εντός και εκτός γηπέδων, εντός και εκτός αποδυτηρίων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να δείξει πως είναι στο πλευρό του Πορτογάλου αρχηγού σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Βιεϊρίνια στάθηκε άτυχος στο ματς με την ΑΕΛ και υπέστη έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι με επτά μήνες.

Από το πρώτο λεπτό όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχει σταθεί στο πλευρό του Πορτογάλου αρχηγού με μηνύματα συμπαράστασης στα social media καθώς και με επίσημες ανακοινώσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όμως θέλησε με ένα εκπληκτικό βίντεο να συμπαρασταθεί ακόμα περισσότερο στον Βιεϊρίνια που υπέστη για δεύτερη φορά στην καριέρα του αυτόν το σοβαρό τραυματισμό και να του υπενθυμίσει πως θα είναι δίπλα του σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή μέχρι την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο βίντεο αυτό μέσα σε κάτι περισσότερο από δυο λεπτά ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τα γκολ που έχει πετύχει φέτος ο Πορτογάλος αρχηγός αλλά και στιγμές από τα αποδυτήρια τόσο πριν από μεγάλα παιχνίδια με τον Βιεϊρίνια να δίνει τις τελευταίες οδηγίες όσο και μετά από ματς που δίνει συγχαρητήρια σε άπαντες. Και η μεγάλη αντίθεση τα... βουβά αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα και το σοβαρό τραυματισμό του Βιεϊρίνια.

Στο tweet ο ΠΑΟΚ αναφέρει: "Είναι η σεζόν σου. Και θα σταθούμε δίπλα σου σε όλο το δρόμο. Μείνε δυνατός Αντρέ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ