ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Σας υπόσχομαι ότι θα γυρίσω πιο δυνατός"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης και τους υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει πιο δυνατός. Το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου στον τραυματισμένο Πορτογάλο.

Στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ έμεινε στην ισοπαλία, αλλά βγήκε χαμένος. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια. Τελικά, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου.

Από την πρώτη στιγμή ο Πορτογάλος δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έγραψε: "100αδες μηνύματα συμπαράστασης ...δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχετε δείξει στο πρόσωπο μου,το εκτιμώ βαθύτατα και εύχομαι σε όλους σας προσωπικά υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας.. Σας υπόσχομαι ότι θα γυρίσω πιο δυνατός απ' ότι ήρθα! Την Κυριακή θα είμαι εκεί μαζί σας, δίπλα σας, μια αγκαλιά, μια γροθιά γιατι είμαστε οικογένεια!!!".

Δείτε εδώ την ανάρτησή του.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Ο Βιειρίνια, από την στιγμή που επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο δέχεται…επίθεση αγάπης. Δεν είναι μόνοι οι απλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που τον βομβαρδίζουν με μηνύματα συμπαράστασης και οι συμπαίκτες του που παραδέχονται τον ηγετικό του ρόλο στην ομάδα τους.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος του έστειλε μέσω Instagram το δικό του μήνυμα στο οποίο του θυμίζει πως ήρθε και έμεινε τελικά στον ΠΑΟΚ και του ξαναλέει πως θα παίζει στην Τούμπα μέχρι…τα 42 του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του: "Το 2008 με έστειλαν να πάρω έναν πιτσιρικά από το αεροδρόμιο, φρέσκο από την Πόρτο. Όταν βγήκες δεν κατάλαβα ότι ήσουν ποδοσφαιριστής. Χοντρούλης, με ένα baggy παντελόνι και...παντόφλες και χαίτη. Το χοντρούλης το διόρθωσε ο Φερνάντο από την προετοιμασία. Έξτρα 40 λεπτά τρέξιμο στο δάσος, δυο προπονήσεις με την ομάδα, ειδικό μπουφέ, μαρτύριο για 1,5 μήνα! Σε θυμάμαι πόσο χαμογελούσες τότε, γιατί σε κολάκευε το ενδιαφέρον του δασκάλου. Άρχισες να το ανταποδίδεις στο γήπεδο και σύντομα καταλάβαμε ότι, χωρίς ρήτρα, θα μας αποχαιρετούσες για να πάρεις θέση στη μεγάλη Πόρτο.

Το τάκλιν του Βιτόλο σου τσάκισε το πέλμα, αλλά -δες καμιά φορά πως τα φέρνει η ζωή- σε έδεσε για πάντα στην Τούμπα! Θυμάμαι πως χαμογελούσες όταν στον φέραμε συμπαίκτη! Δεν υπάρχει απόλυτα μαύρο ή απόλυτα άσπρο. Μια μεγάλη ατυχία σε έκανε για πάντα Θεσσαλονικιό και ΠΑΟΚτσή. Η τελευταία σου μεγάλη ατυχία -σε περίπτωση που δεν το είχες συνειδητοποιήσει πλήρως- σου φανερώνει τη λατρεία που σου έχει όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία. Ξέρω ότι σήμερα έχεις νεύρα. Και ξέρω πως από αύριο θα ξαναέχεις το γνωστό μόνιμο χαμόγελο. Από την Κυριακή λογικά θα έχεις και το πρόσωπό σου στο εξώφυλλο της πιο μάγκικης ιστορίας του ΠΑΟΚ. Όχι από λύπηση, αλλά από δέος! Και όπως σου έλεγα χθες πριν το ματς, στον ΠΑΟΚ θα παίζεις μέχρι τα 42 σου για πλάκα!".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ