ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Απόσταση με Βαρέλα, κοντά με Κρέσπο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ παράλληλα με την αναζήτηση του αντί-Πρίγιοβιτς δουλεύει και τις υποθέσεις των ανανεώσεων. Σε ποιο σημεία βρίσκονται οι συζητήσεις με τους Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Το θέματα της εύρεσης του επιθετικού που θ' αντικαταστήσει τον Αλεκσάταρ Πρίγιοβιτς είναι αυτό που "καίει" στον ΠΑΟΚ, καθώς από τη στιγμή που η περίπτωση του Λέο Μπονατίνι "στράβωσε" ο "Δικέφαλος" εξετάζει εναλλακτικές λύσεις (τα ονόματα των Κλαούντιου Κεσέρου και Έρικ Γέντρισεκ έχουν πέσει στο τραπέζι)

Παράλληλα με την αναζήτηση του φορ, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης "τρέχουν" και τις υποθέσεις των ανανεώσεων. Άλλωστε, η κίνηση του ΠΑΟΚ να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι μάλλον ενδεικτική της επιθυμίας που πλέον γίνεται έντονη από την πλευρά του Δικέφαλου να κλείσει θετικά το θέμα με τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε πρώτο πλέον εκτός από το συμβόλαιο του Ολλανδού βρίσκονται στην πραγματικότητα αυτά των δύο κεντρικών αμυντικών Κρέσπο και Βαρέλα και όχι τόσο των δύο μέσων Κάνιας και Σάκχοβ που θα συζητηθούν σε δεύτερο χρόνο. Οι χαφ θα πρέπει να περιμένουν τις μεταγραφικές εξελίξεις με τον αντι-Βέρνμπλουμ που δεν θα αργήσουν και πολύ να προκύψουν.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του Άνχελ Κρέσπο με τον οποίο υπάρχει σχεδόν απόλυτη συμφωνία σε ότι αφορά στα χρόνια του νέου του συμβολαίου, που θα είναι δύο αλλά και στο οικονομικό, αφού πάνω κάτω ο Ισπανός έχει συμφωνήσει σε αυτά που του προτείνει η ομάδα του. Κάποια άλλα διαδικαστικά φαίνεται να φρενάρουν τις υπογραφές αλλά το θέμα κάποια στιγμή θα κλείσει θετικά για το Δικέφαλο.

Η περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα κολλάει κυρίως στο οικονομικό αφού σε ότι αφορά στη διάρκεια του νέου του συμβολαίου ο παίκτης ζητά τριετές και ο ΠΑΟΚ του προσφέρει σπαστό συμβόλαιο 2+1. Στα χρήματα ο Δικέφαλος από τις 600.000 ευρώ τον ανεβάζει στις 900.000 ωστόσο ο Βαρέλα ζητά μεγαλύτερη αύξηση στα χρήματα που παίρνει ο Χατσερίντι, περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ωστόσο η πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συζητήσουν ώστε να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη που να τις αφήνει ικανοποιημένες.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χατσερίντι, που δεν υπολογίζεται στην ουσία από το Ραζβάν Λουτσέσκου δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του. Άλλωστε στις ποδοσφαιρικές αγορές στις οποίες μπορεί να βρει ομάδα η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα διαρκεί περισσότερο και έτσι έχει χρονικά περιθώρια για να κάνει τις επιλογές του.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ

Ο ΠΑΟΚ μετά την συμφωνία με τον Λύρατζη ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου και του Αντώνη Γαϊτανίδη που αγωνίζεται στην Κ-19. Ο Γαϊτανίδης που έχει σκοράρει φέτος 13 γκολ – αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός που δύσκολα αντιμετωπίζεται όταν βρει ανοικτό χώρο- θα φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου κλείνουν συμφωνίες με τους νεαρούς που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν με τη μεγάλη εκκρεμότητα να αφορά στην περίπτωση του Μάριου Σιαμπάνη. Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι τρίτος στην ιεραρχία των γκολκίπερ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φαίνεται ότι ενδιαφέρεται πολύ για αυτόν ο Παναθηναϊκός σε σημείο μάλιστα να συζητά μαζί του για εγγυημένο αριθμό συμμετοχών, κάτι που δεν του προσφέρει ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ