ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αλλαγή δεδομένων και στροφή σε Γέντρισεκ - Κεσέρου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στον ΠΑΟΚ επικρατούν δεύτερες σκέψεις για τον Λέο Μπονατίνι και παρατηρείται στροφή σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, όπως οι Κλαούντιου Κεσέρου και Έρικ Γέντρισεκ.

Τα "αγκάθια" στην υπόθεση του Λέο Μπονατίνι φαίνεται ότι αναγκάζουν τον ΠΑΟΚ να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, πιο βατές και ίσως πιο κοντινές στο ελληνικό πρωτάθλημα.Στις συσκέψεις που έγιναν σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης μίλησε και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η άποψη του οποίου φαίνεται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή ρότας του "Δικέφαλου" σε ότι αφορά στην απόκτηση ενός επιθετικού.

Ο Ρουμάνος σύμφωνα με πληροφορίες προτιμά πιο "λειτουργικές"λύσεις από το Βραζιλιάνο επιθετικό που εκτός των άλλων θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο προσαρμογής. Λύσεις πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήδη τα πρώτα ονόματα που παίζουν είναι αυτά των Κλαούντιου Κεσέρου που μετά από τρεισήμισι χρόνια θέλει να αποχωρήσει από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς άλλα και του Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος επιθετικός στα 32 του χρόνια, έχει ήδη φέτος σκοράρει ήδη 20 γκολ σε 33 παιχνίδια και σήμερα υπήρξαν και δηλώσεις του στην πατρίδα του στις οποίες αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. "Αυτό το ενδιαφέρον κρατά εδώ και καιρό. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις ομάδες δεν έχουν φτάσει ακόμη σε συμφωνία, ωστόσο συνεχίζονται", παραδέχθηκε ο Κεσέρου που βλέπει το όνομα του να πρωταγωνιστεί σε μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΟΚ εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Στις σημερινές συσκέψεις συζητήθηκε και το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που εκπνέει το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ κινείται πλέον περισσότερο δυναμικά στην περίπτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και του προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο, ενώ αρχικά του είχε προτείνει συνεργασία για 1+1 χρόνια.

Ο Ολλανδός αναζητούσε τριετές ωστόσο η νέα πρόταση του Δικέφαλου είναι πιο κοντινή στις απαιτήσεις και σίγουρα αποτελεί ένα μεγαλύτερο βήμα που κάνει ο ΠΑΟΚ για να κρατήσει τον πλέον ποιοτικό ίσως ποδοσφαιριστή και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ