ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αγκάθια στην υπόθεση Μπονατίνι

West Ham United goalkeeper Lukasz Fabianski saves a shot from Wolverhampton Wanderers' Leo Bonatini during their English Premier League soccer match at London Stadium in London, Saturday, Sept. 1, 2018. (Nigel French/PA via AP)
West Ham United goalkeeper Lukasz Fabianski saves a shot from Wolverhampton Wanderers' Leo Bonatini during their English Premier League soccer match at London Stadium in London, Saturday, Sept. 1, 2018. (Nigel French/PA via AP) AP

"Κολλάει" η υπόθεση Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ. Συνεχίζονται οι συζητήσεις στον "Δικέφαλο" για τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, με τον Γιώργο Σαββίδη να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο σε αυτές.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι συσκέψεις για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τον γιο του Γιώργο να συμμετέχει σε αυτές. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στη μεσαία γραμμή με την εξεύρεση του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Στις συσκέψεις που γίνονται συμμετέχει εκτός του Μάριο Μπράνκο και ο Λούμπος Μίχελ, παρουσία που έχει να κάνει κυρίως με το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που αυτός έφερε στον ΠΑΟΚ και εκπνέουν στο τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΝΑΤΙΝΙ

Για τον αντι-Πρίγιοβιτς, ο Λέο Μπονατίνι συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια σημαντικά ζητήματα στην υπόθεση της μεταγραφής του που παραμένουν ακόμη ανοικτά.

Το πρώτο και το κυριότερο έχει να κάνει με τη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο ΠΑΟΚ θα τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γουλβς επιμένει να απαιτεί υψηλή ρήτρα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό που φτάνει στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που από την πλευρά του Δικεφάλου να θεωρεί ότι αυτό είναι απαγορευτικό.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκη ένα ποσό 4 εκατομμυρίων θα ήταν ικανοποιητικό και όπως καταλαβαίνει κανείς η απόσταση για την ώρα είναι μεγάλη.

Και αυτό διότι ήδη ο ΠΑΟΚ αποκτώντας έστω και ως δανεικό τον Μπονατίνι θα χρειαστεί να ξοδέψει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ , αναλαμβάνοντας να καλύψει τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή για το δεύτερο μισό της σεζόν και καταβάλλοντας ενοίκιο και στην ομάδα του για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Όσο η υπόθεση Μπονατίνι παραμένει ανοικτή, με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία να αναφέρουν ότι πιθανόν να κλείσει στο τέλος της εβδομάδας, δεν μπορεί να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αλλάξουν και οι προτεραιότητες του Δικέφαλου που κρατά για την ώρα παγωμένες περιπτώσεις όπως αυτή του Μάρκους Μπεργκ.

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ο Ιβάν Σαββίδης αν και δεν αποκλείεται να έχει κλείσει νωρίτερα το θέμα της απόκτησης του επιθετικού που αναζητά ο ΠΑΟΚ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέντρο Ενρίκε: "Μίλησα με Γ. Σαββίδη, λεπτομέρειες για την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ"
Πρίγιοβιτς: "Δεν δέχθηκα νέα πρόταση από τον ΠΑΟΚ, χάρισα και το 15% των δικαιωμάτων μου"
ΠΑΟΚ: "Μίλησαν στην Πάρμα για ΕλΚαντουρί", γράφουν οι Ιταλοί
Προπονητής Γουλβς για τον Μπονατίνι: "Είμαι έκπληκτος, δεν έχω κάποιο σχόλιο"
ΠΑΟΚ: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Μίσιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ