Ο ΠΑΟΚ ψάχνει πατήματα για να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Κομίνη

Μετά από προτροπή του Ιβάν Σαββίδη, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει όλες τις κινήσεις του Γιώργου Κομίνη για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον φέρει ενώπιον των αστικών δικαστηρίων

Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης στοιχείων με βάση τα οποία θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί η προσφυγή στα αστικά δικαστήρια εναντίον του Γιώργου Κομίνη, διαιτητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά τις κινήσεις και τις καταθέσεις του ρέφερι, και το κατά πόσο μέσω αυτών, προκύπτουν αξιόποινες πράξεις, κάτι που θα διαλευκανθεί το προσεχές διάστημα.

Από την πρώτη στιγμή, ο τρόπος με τον οποίο χαράχτηκε η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, φάνηκε πως οι ασπρόμαυροι προσπάθησαν να πατήσουν σε κινήσεις του Κομίνη για να καταδείξουν μια σειρά λαθών του που δημιούργησαν καταστάσεις.

Αυτό που θα μελετηθεί από τη νομική υπηρεσία είναι το κατά πόσο κάποιο κομμάτι αυτών μπορεί να δώσει πάτημα για να "μεταφερθεί" στα πολιτικά δικαστήρια.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24