ΠΑΟΚ

Μάκης Γκαγκάτσης: "Nα μιλήσουμε για αληθινές πολυϊδιοκτησίες και όχι για fake"

ΦΙΛΙΚΟ / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο πλαίσιο της ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ύστερα από ερώτηση μικρομετόχου, απάντησε για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για σύνδεση του Δικεφάλου με την Ξάνθη, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται ασχοληθεί με επικοινωνιακές φανφάρες.

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης ερωτήθηκε από μικρομέτοχο για το ζήτημα που έχει προκύψει μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για πιθανή σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ Ξάνθης.

Ο κ. Γκαγκάτσης υποστήριξε πως δεν πρόκειται ασχοληθεί με επικοινωνιακές φαμφάρες, τόνισε πως όλο αυτό συνέβη για επικοινωνιακούς σκοπούς, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως "θα μπορούσαμε να πούμε για αληθινές πολυιδιοκτησίες και όχι για fake".

"Δεν θα ασχοληθούμε εδώ με επικοινωνιακές φανφάρες, ότι είναι θα το πούμε στην ΕΕΑ. Η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πριν τον αγώνα με την Ξάνθη. Έγινε για επικοινωνιακούς σκοπούς. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα. Στη συνέχει θα μπορέσουμε να πούμε πολλά.

Μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ να πω διάφορα γι’αυτό το θέμα και για άλλα θέματα, τα οποία θα ειπωθούν εκεί που πρέπει, για να δούμε την αληθινή πολυϊδιοκτησία μέσω Forthnet, μέσω NOVA, την αληθινή, όχι την fake εδώ.

Πόσες ομάδες μετακόμισαν από την ΕΡΤ στην NOVA ενώ είναι εν δυνάμει αγοραστής της NOVA ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Πώς κάποιες ομάδες μετακόμισαν από την ΕΡΤ στη NOVA με πιο υψηλά συμβόλαια, ενώ προηγουμένως υπήρχαν καταγγελίες πως τα συμβόλαια στη δημόσια τηλεόραση ήταν υπερκοστολογημένα; Έχουμε πολλά να πούμε και θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα…».

Ενώ σε άλλη ερώτηση μικρομετόχου για το πώς αντέδρασε ο ΠΑΟΚ για την παρουσία Μαρινάκη στη Λίγκα, από την στιγμή που του έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο: "Δεν είμαστε εισαγγελείς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στις 10 Γενάρη η εξέταση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για Ξάνθη και ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ