ΠΑΟΚ

Η πρώτη προπόνηση του Μακ στον ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Μακ, Στανόγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (6/7) στον ΠΑΟΚ, ο Ρόμπερτ Μακ συμμετείχε σε αυτή και έπιασε δουλειά. Το Sport24.gr είναι στο Χορστ και κατέγραψε τις πρώτες στιγμές του ξανά με την "ασπρόμαυρη" φανέλα. (VIDEOS)

Φόρεσε τις ασπρόμαυρες φόρμες του και βγήκε στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ρόμπερτ Μακ έχει πιάσει ήδη δουλειά στο Χορστ της Ολλανδίας και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του δανεισμού ή της απόκτησής του με κανονική μεταγραφή από τη Ζενίτ, για να είναι και τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ.

ΧΟΡΣΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΩΣ ΕΞΤΡΕΜ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έκανε δίτερμα σε μισό γήπεδο στη διάρκεια της προπόνησης και σ' αυτό φανέρωσε τις πρώτες σκέψεις του για τον ρόλο του Ρόμπερτ Μακ ως εξτρέμ σε διάταξη 3-4-3.Στην ομάδα του, σε 3-4-3 αγωνίζονταν οι Δημητρίου, Πουγγουρας, Δεληγιαννίδης (στόπερ) -Λημνιός, Σάχοφ, Κάτσε, Λέοβατς (από δεξιά στυη μεσάια γραμμή)-Πελκας (δεξιά), Αθανασιάδης, Μακ (αριστερά). Μπίσεσβαρ και Κουλούρης πέρασσαν κάποια στιγμή στη θέση των Πέλκα και Αθανασιάδη αντίστοιχα και ο Μακ μετατέθηκε και δεξιά.

Η δεύτερη ομάδα αποτελούταν, σε διάταξη 4-4-2, από τους εξής: Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λεβέκ (από δεξιά στην άμυνα), Τζάλμα, Κάνιας, Τσιμιροτ, Ενρίκε (από δεξιά στη μεσαία γραμμή) και δίδυμο στην επίθεση Πρίγιοβιτς, Ζάιρο.Πιθανόν αυτές να είναι και οι δύο ενδεκάδες αύριο στο φιλικό με τη Γάνδη. Το Sport24.gr είναι εκεί και καταγράφει τις πρώτες στιγμές δουλειάς του Σλοβάκου στον ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ