Η οικογένεια των Πέλκα και Κουλούρη

Η οικογένεια των Πέλκα και Κουλούρη

Δημήτρης Πέλκας κι Ευθύμης Κουλούρης επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ μέχρι και το 2021 κι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media. (φωτογραφίες)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης των συμβολαίων των Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη, αμφότεροι προχώρησαν σε ανάρτηση, στο λογαριασμό που διαθέτει ο καθένας στο Instagram, με κοινό σημείο όχι μόνο τα χρόνια του νέου τους συμβολαίου, αλλά και η λέξη "οικογένεια".

Ο Δημήτρης Πέλκας ανέφερε: "Ειναι υπέροχη η στιγμή που τα παιδικά όνειρα ζωντανεύουν κι αναλαμβάνεις την ευθύνη να πετύχεις τους στόχους σου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε από την πρώτη στιγμή. Τιμή μου που συνεχίζω στην οικογένειά μας ...2021".

Ο Ευθύμης Κουλούρης σημείωσε: "Χαρές, πικρές, ευτυχία, απογοήτευση, πείσμα, πόνος, στόχοι, βλέψεις, όλα είναι μέρος ενός ονείρου που συνεχίζεται. Τουλάχιστον ως το 2021. Είμαι περήφανος και ευγνώμων που ανήκω όχι μόνο σε μια ομάδα αλλά σε μια οικογένεια σαν τον ΠΑΟΚ!"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΟΥΣ

Ανανέωσαν με τον ΠΑΟΚ οι Πέλκας και Κουλούρης

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24