ΠΑΟΚ

Η "απάντηση" του Βίτορ

Η "απάντηση" του Βίτορ
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τα όσα... άκουσε το προηγούμενο διάστημα ο Μιγκέλ Βίτορ, τη βελτίωσή του και το εξαιρετικό του παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε.

Hταν στη κυριολεξία... παντού στον αγώνα με την Σάλκε. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος ξεχώρισε από πλευράς ΠΑΟΚ και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στους Γερμανούς.

"Εκοψε" πολλές μπαλιές από τις οποίες ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε να κινδυνέψει και γενικώς ήταν πάρα πολύ καλός. Και μαζί με τις πολλές βοήθειες που προσέφερε στους "ασπρόμαυρους", ταυτόχρονα έδωσε και την... απάντησή του για την αξία του.

Γιατί είναι γεγονός πως δεν άκουσε και λίγα το προηγούμενο διάστημα... Ο Βίτορ δεν έδειξε κάτι το... ιδιαίτερο στα φιλικά, ενώ υπήρξε έντονη κριτική στο πρόσωπό του μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Μέταλιστ. Με το πέναλτι που έκανε (έτσι έγινε το 0-1), δεν ήταν και λίγοι αυτοί που του τα "έχωσαν" αλλά ο ίδιος φρόντισε να "αντιδράσει" στα επόμενα ματς καθώς ήταν ολοένα και πιο βελτιωμένος.

Άρεσε στον αγώνα με την Ξάνθη, στον οποίο σκόραρε κιόλας (ο Πορτογάλος συνηθίζει να προωθείται σε στημένες φάσεις και μπορεί να γίνει επικίνδυνος) και στο ματς με την Σάλκε ήταν... λίρα 100 για τον ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια από την έντονη κριτική που υπήρχε για τον Βίτορ, φτάσαμε πλέον στην... αποθέωση μετά τον αγώνα με την γερμανική ομάδα και στα εγκωμιαστικά σχόλια για τις δυνατότητές του. Είναι πλέον φανερό πως ο χρόνος αποτελεί σύμμαχό του, με την έννοια πως προσαρμόζεται καλύτερα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ