ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Ξεκάθαρος στόχος μας η νίκη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Fereira, PAOK (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αμπέλ Φερέιρα χαρακτηρίζει ως δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να είναι σοβαρή, και επιθετική για να πάρει το τρίποντο. (VIDEO)

Ο Αμπέλ Φερέιρα μιλώντας για το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ του για το 2019 στην καμέρα τουPAOKTVτόνισε πως απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος ο Δικέφαλος θα πρέπει να είναι πειθαρχημένος και πιστός στο πλάνο του για φτάσει στη νίκη.

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ο νέος προπονητής τους (σσ: Σάββας Παντελίδης) έχει κάνει ήδη τρία παιχνίδια και άρα σίγουρα έχει περάσει κάποιες από τις ιδέες του. Σίγουρα θα πρόκειται για μια ομάδα πολύ επιθετική στο αμυντικό κομμάτι με καλή αμυντική λειτουργία και καλές αντεπιθέσεις.

Επίσης, αρέσκονται σε ένα παιχνίδι πλαγιοκοπήσεων με πολλές σέντρες. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας, δίπλα στους φιλάθλους μας έχουμε ξεκάθαρο στόχο, τη νίκη και πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας, με σοβαρότητα, επιθετικότητα, ποιότητα και την μέγιστη δυνατή ένταση, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό με μόνο στόχο τη νίκη» τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα

Ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Πορτογάλου εδώ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ