ΠΑΟΚ

Φερέιρα: "Είμαστε έτοιμοι για την Μπενφίκα"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε την ομάδα του ΠΑΟΚ ώριμη μετά την νίκη επί της ΑΕΛ και τόνισε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τον αγώνα απέναντι στους Πορτογάλους για τα προκριματικά του Champions League (VIDEO).

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στην κάμερα τουPAOKTV μετά τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Λάρισα. Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Μπενφίκα τονίζοντας ότι η ομάδατου είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Τρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ:

« Έχουμε μία ώριμη ομάδα που έδειξε από νωρίς ότι θέλει να καθαρίσει το ματς. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Κρατάμε τη νίκη και ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στα ματς με Μπεσίκτας και ΑΕΛ πετύχαμε τέσσερα γκολ και δεχτήκαμε ένα. Και σήμερα θα μπορούσαμε να βάλουμε τρία γκολ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για το ρόλο του Μπίσεσβαρ:

« Όλοι οι παίκτες μου έχουν ανοιχτό μυαλό και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν όπου τους ζητηθεί. Ακόμη και στη θέση του τερματοφύλακα. Φυσικά είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Στο σύστημα 3-4-3 στη θέση 7 θέλουμε να βάζουμε έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ανάλογα με την προσέγγιση που κάνουμε στο ματς. Ανάλογα με το αν αμύνεται η αντίπαλη ομάδα θα χρησιμοποιήσουμε τον Μπίσεσβαρ ή τον Λημνιό. Αν θέλουμε να είμαστε πιο αμυντικοί, θα βάλουμε τον Κρέσπο ή τον Ροντρίγκο όταν επιστρέψει. Είναι σημαντικό που ο Μπίσεσβαρ ανταπεξήλθε στη συγκεκριμένη θέση και έδωσε ασίστ. Είναι πιθανόν να τον χρησιμοποιήσω και στο ματς με την Μπενφίκα. Δε θέλω να επεκταθώ όμως. Ο αντίπαλος προπονητής έχει μάτια και αυτιά παντού. Θα δούμε και ανάλογα θα πράξουμε».

Για την Μπενφίκα:

« Ο αντίπαλος είναι το φαβορί. Έχει επενδύσει πολύ. Έχει τοπ επιπέδου παίκτες και προπονητή. Ατομικά και ομαδικά έχουν μεγάλη ποιότητα. Όμως, εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Έχουμε ομαδικό πνεύμα. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Διαθέτουμε ποιότητα και θα ξεπεράσουμε τα όρια μας για να προκριθούμε. Είναι ένα παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Πρέπει να το πιστέψουμε. Ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά και θα έχουμε τη θετική ενέργεια και την αύρα των φίλων του ΠΑΟΚ έστω και από μακριά.

Στην Ελλάδα μιλάνε συνεχώς για φυσική κατάσταση. Για εμένα αυτό είναι ένα μόνο κομμάτι. Υπάρχει το τεχνικό, το τακτικό και το πνευματικό. Αν ένας παίκτης χάσει τη μπάλα πολλές φορές θα τρέξει να την κερδίσει. Κάποια στιγμή θα κουραστεί και όλοι θα πιστέψουν ότι δεν έχει καλή φυσική κατάσταση.

Για τη στιγμή που βρισκόμαστε πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για ένα ματς τέτοιας έντασης με την Μπενφίκα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να έχουν την κατοχή γιατί θα πρέπει να τρέξουμε και τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για εμάς. Θα πρέπει εμείς να κρατήσουμε τη μπάλα και να τους αναγκάσουμε να τρέξουν».

Δείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ