ΠΑΟΚ

"Ετοιμάζει κίνηση για Άκπομ η Γουέστ Χαμ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Γουέστ Χαμ σκέφτεται να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Τσούμπα Άκπομ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. "Τα σφυριά... ζυγίσουν μια πρόταση για τον πρώην νεαρό σταρ της Άρσεναλ" αναφέρεται.

Κίνηση για τον Τσούμπα Άκπομ ετοιμάζεται να κάνει η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail. Η ομάδα του Λονδίνου, όπως επισημαίνεται, τον παρακολούθησε στο φιλικό που έδωσε προ ημερών ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ.

"Τα σφυριά ζυγίσουν μια πρόταση για τον πρώην νεαρό σταρ της Άρσεναλ. Ο Άκπομ είναι εντυπωσιακός από την στιγμή που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Βοήθησε πολύ την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ τον παρακολουθήσαν στο φιλικό με την Φορτούνα Σιτάρντ".

Τα παραπάνω είναι οι τίτλοι από το άρθρο της Mail για τον Άγγλο επιθετικό του Δικεφάλου. Σε αυτό τονίζεται πως η Γουέστ Χαμ έχει στη λίστα της εδώ και καιρό τον Άκπομ και πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για την απόκτησή του πριν από την λήξη της προθεσμίας που υπάρχει για τις μεταγραφές, την Πέμπτη (8/8).

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έκανε πέρυσι 33 συμμετοχές και σημείωσε οκτώ γκολ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, σηκώνοντας το... βάρος στη γραμμή κρούσης μετά την πώληση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ