ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Η ομάδα βρίσκει ταυτότητα"

Αθανασιάδης: "Η ομάδα βρίσκει ταυτότητα"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για το come back του με γκολ στη Βέροια, ενώ τόνισε πως έχουν αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ.

Καλύτερο ντεμπούτο στη φετινή σεζόν προερχόμενος μάλιστα και από έναν τραυματισμό δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο διεθνής επιθετικός υποστήριξε πως η ομάδα έχει αρχίσει και αποκτά ταυτότητα ενώ πολλά έχουν αλλάξει από την

Ο Κλάους αναφέρθηκε ακόμη και στον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Ηταν πολύ σημαντικό για μένα. Έλειπα πολύ καιρό, με είχε κουράσει ο τραυματισμός και περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και είμαι χαρούμενος γιατί βγάζουμε αυτό που δουλεύουμε τόσο καιρό στις προπονήσεις." είπε αρχικά και συνέχισε: "Το σημαντικό είναι οι βαθμοί, αλλά όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% και σιγά-σιγά βρίσκουμε ταυτότητα."

Για τον Μπερμπάτοφ:
"Τι να πω γι΄ αυτό τον ποδοσφαιριστή. Θα πάρουμε πολλά από αυτόν και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά."

Για το καλοκαίρι του και το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ:
"Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι μου. Έμεινα για πολύ καιρό έξω. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά. Το βλέπουμε όλοι ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και βρίσκει ταυτότητα."

Για τον κόσμο:
"Ο κόσμος δείχνει κάθε χρονιά πως είναι κοντά στην ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν απαιτήσεις. Στον ΠΑΟΚ είμαστε."

Τζαβέλλας: "Να συνεχίσουμε έτσι"

"Το σημαντικό είναι ότι παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε. Σκληροί στην άμυνα και παίξαμε αυτό που δουλεύουμε. Το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι."

είπε αρχικά και συνέχισε:

"Εβδομάδα με τη εβδομάδα είμαστε καλύτεροι. Εγώ θέλω να σταθώ στο ότι οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού. Εκεί πρέπει να σταθούμε και πρέπει να ψάχνουμε καλύτερα τα ιατρικά" ενώ κλείνοντας ανέφερε:

"Δουλεύουμε καθημερινά, στόχος είναι να μη δεχόμαστε γκολ. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, δεν φτάνει μόνο μία εβδομάδα."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ