ΠΑΟΚ

Αρωνιάδης: "ΤοPAOKTVαπέφερε εκατομμύρια στην ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο υπεύθυνος για το τηλεοπτικό κανάλι του ΠΑΟΚ και ταnewmediaτου Δικεφάλου, Παναγιώτης Αρωνιάδης, αναφέρθηκε στα οφέλη της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τοPAOKTV.

Ο ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα, που δεν αποκλείεται πάντως να αλλάξουν αν ισχύουν οι πληροφορίες για προσέγγιση του από τη "NOVA" για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του, θα στηρίξει το "PAOK TV" και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σε επίπεδο περιεχομένου και σε επίπεδο προσβασιμότητας των φιλάθλων.

Ο υπεύθυνος τωνnewmediaτης ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτης Αρωνιάδης χαρακτήρισε το εγχείρημα τουPAOKTVως τον “ορισμό τουsuccessstory” σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο www.sportcal.com.

«Αν ψάχνουμε παραδείγματα από success stories, τότε πιστεύω πως το PAOK TV είναι ένα από αυτά. Και αυτό επειδή μιλάμε για μια πλατφόρμα που στην πρώτη της έκδοση κόστισε - και αυτό είναι κάτι που αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά - μόνο περίπου 3.000 ευρώ και μέχρι στιγμής κατάφερε να αποφέρει εκατομμύρια στο κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που εμπιστεύτηκε και υποστήριξε την πρωτοβουλία που πήρε κόντρα σε όλες τις πιθανότητες» ανέφερε μεταξύ άλλων το στέλεχος του Δικεφάλου και συνέχισε:

«Σε αυτήν την προσπάθεια είχαμε - και εξακολουθούμε να έχουμε- τους φιλάθλους μας ως βασικό σύμμαχό μας. Στάθηκαν δίπλα στην πρωτοβουλία μας επειδή από την πρώτη μέρα κατάλαβαν τη σημασία της απόφασής μας. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα τα προηγούμενα τρία χρόνια, ο πρώην τηλεοπτικός μας πάροχος, μας έκανε μια πρόταση που ήταν ουσιαστικά χαμηλότερη από αυτήν που είχαμε.

Θέλαμε -λοιπόν- να δείξουμε ότι είμαστε ανεξάρτητοι, ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δική μας πορεία με τρόπο που κανένας άλλος σύλλογος δεν τόλμησε να εξερευνήσει. Όταν όλοι οι υπόλοιποι επικεντρώνονταν στο... πρόβλημα, λέγοντας ότι θα μείνουμε χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, εμείς είδαμε τη λύση, θέλοντας να χαράξουμε το μέλλον. Ήταν μια κίνηση που άλλαξε τους κανόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήδη άλλοι σύλλογοι βρίσκονται στο δικό μας μονοπάτι».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ