ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Χωρίς Ντουρμισάι και Μπανανά με Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (2/2, 19.30) τον Ολυμπιακό χωρίς τους Ντουρμισάι και Μπανανά. Ο Σπιριντόνοβιτς επιστρέφει σε αποστολή μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Πανιώνιος κοντράρεται το Σάββατο (2/2, 19.30) με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που προέρχεται από το τρίποντο (1-0) σε βάρος του Αστέρα, καλείται να αντιμετωπίσει τους "ερυθρόλευκους" με τρεις απουσίες. Ο Ντουρμισάι είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μπανανά τραυματίας.

Ο Σπιριντόνοβιτς μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, που έγινε στις 12 Ιανουαρίου. Ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του τούς εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κεϊτά είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει 22 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και είναι στην 9η θέση της Super League.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ