ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και εξέδωσαν ειρωνική ανακοίνωση για να τα εκφράσουν.

Μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ που είχε τρομερά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Σκουλά, αυτή τη φορά ο Πανιώνιος έστρεψε τα βέλη του κατά του Ζαχαριάδη που διηύθυνε τον εκτός έδρας αγώνων των "κυανέρυθρων" με τον Ατρόμητο.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε την ομάδα της Νέας Σμύρνης να γνωρίζει βαριά ήττα με 3-0, ωστόσο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε κατά τη γνώμη τους σημαντικό ρόλο ο διαιτητής, και για αυτό εξέδωσαν ειρωνική ανακοίνωση που τη συνόδευσαν με τρεις σχετικές φωτογραφίες από τους αγώνες τους τη φετινή σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο.

"Για μια ακόμα φορά, η ομάδα μας έπεσε θύμα λανθασμένων αποφάσεων. Στο Περιστέρι το καθαρό 0-1 μετατράπηκε με το έτσι θέλω σε 1-0.

Κι αυτό γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Ντουρμισάι, ο οποίος ούτε καν στην ίδια ευθεία δεν ήταν με τους αντίπαλους αμυντικούς.

Πανιώνιος: Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Στην εξέλιξη του αγώνα, ο διαιτητής Ζαχαριάδης, αγνόησε το παρατεταμένο κράτημα του Κουλούρη, που κόντεψε να βγάλει τη φανέλα του Μαξίμοβιτς και ένα ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του μετέτρεψε σε πέναλτι.

Πανιώνιος: Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Τα θερμά μας συγχαρητήρια που για μια ακόμη φορά είχαμε μια τόσο συγκινητική μεταχείριση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την τελευταία, ειλικρινά αισθανόμαστε ευγνώμονες απέναντι σας.

Υ.Γ: Απ΄ότι φαίνεται τα τραβήγματα εντός περιοχή δίνονται πάντα υπέρ του Ατρόμητου όπως είχε συμβεί και στην τελευταία φάση της μεταξύ μας αναμέτρησης για τον πρώτο γύρο κατά την οποία δεχθήκαμε την ισοφάριση σε 2-2".

Πανιώνιος: Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-0: Τριάρα και τρίτη θέση για την ομάδα του Περιστερίου
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ