STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-0: Τριάρα και τρίτη θέση για την ομάδα του Περιστερίου

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Atromitos, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας με 3-0 τον Πανιώνιο και πλέον ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι. (VIDEOS)

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Ατρόμητο που επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου στο Περιστέρι και με τη νίκη του αυτή πλέον είναι ισόβαθμος με την ΑΕΚ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κατάφερε να πετύχει δυο γκολ πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας στην αναμέτρηση και να καθαρίσει ουσιαστικά το παιχνίδι την ώρα που ο Πανιώνιος φάνηκε επηρεασμένος από το παιχνίδι της Τούμπας και τον αποκλεισμό με τον τρόπο που ήρθε αυτός.

Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία και δη για ένα οφσάιντ με το οποίο ανακόπηκε λανθασμένα ο Ντουρμισάι με το σκορ στο 0-0.

Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το παιχνίδι του Περιστερίου:

1. ΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ο Ατρόμητος εστιάζει πλέον στα οκτώ ματς του πρωταθλήματος με σκοπό να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η επιστροφή στις νίκες με το 3-0 επί του Πανιωνίου συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα έφερε την ομάδα του Κάναντι στην 3η θέση μαζί με την ΑΕΚ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους ίδιους βαθμούς αλλά τον Ατρόμητο να έχει υπέρ του την ισοβαθμία ενώ σε λίγες εβδομάδες θα υποδεχθεί τους "κιτρινόμαυρους" στο Περιστέρι. Οπότε η μάχη για το ποιος θα πάρει τελικά την 3η θέση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

2. ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι παίκτες του Πανιωνίου φάνηκαν επηρεασμένοι από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ και τις απουσίες που είχαν αφού στο ματς με τον Ατρόμητο δεν έπαιξαν οι Κόρμπος, Κότνικ, Τσιλούλης και Μανθάτης που είχαν χρησιμοποιηθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ εκτός ήταν και οι Μασούρας, Κούρντι, Σαραμαντάς. Οπότε για μια ομάδα που δεν έχει τόσο μεγάλο βάθος στο ρόστερ και προέρχεται από 120 λεπτά στην Τούμπα και από έναν οδυνηρό αποκλεισμό όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν λογικό να παρουσιαστεί άδεια... ιδίως όσο περνούσε η εξέλιξη του αγώνα.

3. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Ο Ευθύμης Κουλούρης βρήκε δίχτυα σε ένα ακόμη ματς, έστω και από τα έντεκα βήματα, και έφτασε πλέον τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα οδηγώντας την κούρσα των πρώτων σκόρερ στην Super League. Ο Κουλούρης με το γκολ που πέτυχε στο 18' του αγώνα με τον Πανιώνιο ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ και την απάλλαξε από το άγχος ενόψει της συνέχειας.

4. ΛΑΘΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ

Σε ένα παιχνίδι αρκετά εύκολο για την διαιτητική τριάδα υπήρξε ένα μεγάλο λάθος που έγινε από την πλευρά της διαιτητικής τριάδας και κυρίως από τον πρώτο επόπτη Δημήτρη Νατσιόπουλο από τη Μακεδονία. Ο Ντουρμισάι μετά από ωραία κάθετη πάσα βγήκε τετ α τετ με τον Θεοδωράκη, πλάσαρε εύστοχα, αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη.

Μια φάση που έγινε στο 10' του αγώνα με το σκορ στο 0-0 και αν εκεί ο Πανιώνιος βρισκόταν μπροστά στο σκορ κανείς δεν ξέρει μετά τι θα μπορούσε να γίνει και αν ο Ατρόμητος θα έφτανε στην ανατροπή.

Γήπεδο: "Δημοτικό Περιστερίου"

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημήτριος Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

4ος: Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιντες (84' Κορτ), Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μανούσος (72' Κωτσόπουλος), Κουλούρης, Ενσικουλού (72' Μπρούνο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ):Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος (87' Οικονομίδης), Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης (62' Άρσε), Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς (74' Καμαρά), Ντουρμισάι, Μπουμάλ.

Γκολ: 18' Κουλούρης, 25' Μπανανά (αυτ), 53' Ενσικουλού

Κίτρινες: 26' Ενσικουλού/18' Μαξίμοβιτς, 34' Μπουμάλ

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ