ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Φουλάρει για Μανιάτη

Πανιώνιος: Φουλάρει για Μανιάτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Μανιάτης έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ και στον Πανιώνιο φουλάρουν για την επιστροφή του μετά από οκτώ χρόνια. Πήραν και Γιάννη Μασούρα οι "κυανέρυθροι", έλυσαν τα συμβόλαιά τους οι Ρόλαντ Άλμπεργκ και Ζανί Σεράφ.

Ήταν Ιανουάριος του 2011 όταν ο Γιάννης Μανιάτης άφηνε τον Πανιώνιο για τον Ολυμπιακό. Μετά από οκτώ και περιπλάνηση σε Πειραιά, Λιέγη (Σταντάρ) και Τουρκία (Αλάνιασπορ), ο 32χρονος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Πλατεία.

Έμεινε ελεύθερος από την τουρκική ομάδα και στον "Ιστορικό" εντείνουν τις διαδικασίες για τον αποκτήσουν. Μάλιστα, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές μαζί του και ίσως τις επόμενες ώρες/ημέρες να πέσουν οι υπογραφές.

Στη Νέα Σμύρνη θα τελειώσει τη σεζόν κι ο 22χρονος δεξιός μπακ, Γιάννης Μασούρας, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, αποχώρησαν οι Ρόλαντ Άλμπεργκ και Ζανί Σεράφ μετά από μόλις έξι μήνες με την ομάδα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος παρά το γεγονός ότι έκανε προπονήσεις με τον Πανιώνιο το τελευταίο διάστημα, τελικά θα παραμείνει στον Ολυμπιακό καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να έχει επιπλέον λύσεις.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ