ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Επαφές Παπαβασιλείου με Γουάντι Ντέγκλα

Πανιώνιος: Επαφές Παπαβασιλείου με Γουάντι Ντέγκλα
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Νίκι Παπαβασιλείου ταξίδεψε την Κυριακή (16/02) στο Κάιρο και είχε επαφές με τους διοικούντες τη Γουάντι Ντέγκλα προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τάκη Γκώνια.

Η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα δεν προχώρησε για τη Γουάντι Ντέγκλα, αλλά όπως σας ενημέρωσε από το βράδυ της Τρίτης (18/02) το Sport24.gr, οι διοικούντες την αιγυπτιακή ομάδα επιμένουν... ελληνικά, καθώς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή του Πανιωνίου, Νίκι Παπαβασιλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κύπριος τεχνικός ταξίδεψε την Κυριακή (16/02) στο Κάιρο και είχε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Γουάντι Ντέγκλα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής έλειψε από την προπόνηση του Πανιωνίου την Κυριακή, λέγοντας πως έχει ένα προσωπικό ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών έγινε ύστερα από πρωτοβουλία του Παπαβασιλείου, ο οποίος κι ανέλυσε το πλάνο του για την αιγυπτιακή ομάδα. Με τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Παπαβασιλείου βλέπει τη Γουάντι Ντέγκλα ως ένα καλό βήμα στην καριέρα του.

Μεταξύ των ιδιοκτητών της αιγυπτιακής ομάδας είναι ο Μάγκετ Σαμί, ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, στον οποίο κάθισε την περασμένη σεζόν στον πάγκο της κρητικής ομάδας. Μετά από 17 αγωνιστικές στην Egyptian Premier League, η Γουάντι Ντέγκλα είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τη Τάντα που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Χάλασε" του Δέλλα στη Γουάντι Ντέγκλα
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ