ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Χάλασε" του Δέλλα στη Γουάντι Ντέγκλα

O Τραϊανός Δέλλας
O Τραϊανός Δέλλας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας βρέθηκε κοντά στη Γουάντι Ντέγκλα, αλλά τελικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, με την αιγυπτιακή ομάδα να συζητά με άλλον προπονητή από την Ελλάδα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα καθίσει τελικά στον πάγκο της Γουάντι Ντέγκλα. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους διοικούντες την αιγυπτιακή ομάδα, ενώ κι ο ίδιος εμφανίστηκε θετικός στο πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε, αλλά προέκυψε διαφωνία στο οικονομικό σκέλος.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι διοικούντες τη Γουάντι Ντέγκλα να επιμείνουν... ελληνικά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλον προπονητή από την Ελλάδα προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη (19/02) το βράδυ να προκύψουν εξελίξεις. Θυμίζουμε πως μετά από 17 αγωνιστικές στην Egyptian Premier League, η Γουάντι Ντέγκλα είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τη Τάντα που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ