ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ουζουνίδης: "Δύσκολη η ρεβάνς"

Ουζουνίδης: "Δύσκολη η ρεβάνς"
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη κόντρα στην Βέροια, τόνισε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη και στάθηκε στο βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη και τη νίκη με 2-1 επί της Βέροιας:

Για το ματς:

"Το πρώτο που ζητήσαμε ήταν να νικήσουμε και αν ήταν δυνατό να μην δεχτούμε γκολ. Στην πρώτη φάση σκόραρε ο αντίπαλος. Μετά για 15-20 λεπτά χαθήκαμε. Είναι λογικό να επηρεάζεσαι, όταν σε ματς Κυπέλλου δέχεσαι γκολ. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο μέρος μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει ο Πανιώνιος:

"Έχουμε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Από δω και πέρα είναι σημαντικό να δούμε πως θα διαχειριστούμε τους παίκτες, μιας και θα έχουμε πολλά συνεχή παιχνίδια. Σήμερα έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Τώρα έχουμε λίγη ξεκούραση και στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Αστέρα στη Τρίπολη".

Για τη νίκη της ομάδας του:

"Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Περιμένουμε μία δύσκολη ρεβάνς".

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ μέχρι τώρα:

"Τους λείπει ο ρυθμός. Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παίκτες. Σίγουρα δεν περιμένεις να είναι οι καλύτεροι παίκτες κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ".

Για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα:

"Και με την Παναχαϊκή και σήμερα κάναμε κάποιες αλλαγές. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να περάσουμε, όμως, και με παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Σίγουρα το μυαλό μας θα είναι και στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ