ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιαννάκης, ο επόμενος της μεγάλης σχολής των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 18χρονος γκολκίπερ, Χρήστος Χατζηγιαννάκης, είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τον ταλαντούχο τερματοφύλακα στον οποίο πρόκειται να προταθεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πέντε και όχι τέσσερις, όπως θα περίμενε κανείς, είναι οι γκολκίπερ που κλήθηκαν από τον Γιώργο Δώνη και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Μαλιαρίτση να μετέχουν στις προπονήσεις του τριφυλλιού που ξεκίνησαν την Τετάρτη το πρωί.

Το νέο πρόσωπο ακούει στο όνομα Χρήστος Χατζηγιαννάκης και πρόκειται για έναν ακόμη ταλαντούχο γκολκίπερ που προέρχεται από την ακαδημία και τον οποίο έχει ξεχωρίσει στο διάστημα που βρίσκεται στο τριφύλλι ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης. Να σημειώσουμε βέβαια πως και αυτός υποβλήθηκε στο σχετικό τεστ για κορονοϊό και αντισωμάτων.

Ο γεννημένος το 2002 (σ.σ. 9 Μαρτίου 2002) βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εδώ και τουλάχιστον επτά χρόνια ενώ οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως στην πράσινη ΠΑΕ σκέφτονται να του προτείνουν το προσεχές καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο, όπως και σε κάποια ακόμη παιδιά γεννημένα το 2002, και αν παραμείνει το ίδιο τεχνικό τιμ την επόμενη σεζόν θα είναι στην τετράδα των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας.

Ο νεαρός πορτιέρε έχει κάνει και άλλες προπονήσεις με τους άνδρες το προηγούμενο διάστημα και το πιθανότερο είναι πως από εδώ και το εξής θα γυμνάζεται μόνο με την πρώτη ομάδα.

Χατζηγιαννάκης, ο επόμενος της μεγάλης σχολής των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΛΗΣ

Τον 18χρονο, εδώ και δύο μήνες γκολκίπερ, είχε προτείνει στον Παναθηναϊκό πριν από επτά χρόνια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της ακαδημίας του τριφυλλιού Δημήτρης Κλης αγωνιζόμενο σε μια ομάδα στην Ανάβυσσο.

Ο Βαγγέλης Λάππας που ήταν τότε προπονητής των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού τον κάλεσε για δοκιμή στην ακαδημία και μετά από λίγες μέρες μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά που ήταν τεχνικός διευθυντής των πράσινων τον επέλεξαν ώστε να ενταχθεί στο τριφύλλι. Αυτό που είχε κάνει εντύπωση σε όλους τότε ήταν το καλό του παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια το οποίο έχει βελτιώσει αυτό το διάστημα.

Έκτοτε αποτελεί μόνιμο στέλεχος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και έχει αγωνιστεί στα κλιμάκια των Παίδων, των Εφήβων και των Νέων ενώ μάλιστα έχει υπάρξει και διεθνής στις μικρές εθνικές ομάδες σε επίπεδο Κ16, Κ17 και Κ18. Επίσης αυτό που τον ξεχωρίζει είναι το πάθος που δείχνει για τη θέση του τερματοφύλακα ενώ έχει και αρκετές ικανότητες της οποίες και έχει ξεχωρίσει ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο νεαρός πορτιέρο έχει δουλέψει και με έναν ακόμη πρώην πράσινο προπονητή τερματοφυλάκων και νυν του Ολυμπιακού, τον Παναγιώτη Αγριογιάννη ο οποίος επίσης τρέφει εξαιρετική εκτίμηση προς το πρόσωπο του.

Φέτος ο νεαρός γκολκίπερ ήταν μέλος της Κ19 του Παναθηναϊκού αλλά έπαιξε μόνο σε ένα από τα 23 επίσημα ματς καθώς στα υπόλοιπα (21) αγωνίστηκε ο Χριστογεώργος ενώ ένα παιχνίδι έπαιξε και ο Μπότσαρης.Βέβαια για να μπορέσει να πάει ακόμα ψηλότερα θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει, να κρατά χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσει να μαθαίνει ακόμα καλύτερα τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ