ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, σε τέσσερα γκρουπ, η πρώτη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά από 55 μέρες. Δείτε φωτογραφίες από την εκγύμναση του τριφυλλιού. (PICS)

Η επιστροφή στην κανονικότητα, έστω και σε δόσεις, ξεκίνησε και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά από 54 μέρες με τρέξιμο, διάδρομο και βάρη μπόρεσαν να πιάσουν μπάλα, να κάνουν σουτ και ότι άλλο επιτρέπεται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η προπόνηση των πράσινων στο "Γ. Καλαφάτης" έγινε σε τέσσερα γκρουπ με τους γκολκίπερ να πηγαίνουν πρώτοι και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν αλλά χωρίς να είναι όλοι μαζί στο αθλητικό κέντρο. Πριν την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε θερμομέτρηση ενώ τα μέλη του τεχνικού τιμ φορούσαν μάσκες.

Δεν έλειψαν και τα προβλήματα με τον Πούγγουρα να μην γυμνάζεται λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Όσο για την προπόνηση είχε ζέσταμα, διατάσεις και ασκήσεις με μπάλα που τόσο είχαν λείψει στους παίκτες του τριφυλλιού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "55 ημέρες μετά! Τόσες πέρασαν για να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξανά τα ρούχα προπόνησης, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να πατήσουν το χορτάρι του «Γεώργιος Καλαφάτης». Η πρώτη προπόνηση, λοιπόν, στη μετά - καραντίνας εποχή είναι γεγονός, μετά τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που ήταν αρνητικά για όλους! Έστω και διαφορετική από τον τρόπο που διεξάγεται από... καταβολής ποδοσφαίρου. Αλλά τουλάχιστον είναι μια κάποια επιστροφή στην κανονικότητα.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες
Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες
Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού χώρισε τους Πράσινους σε τέσσερα γκρουπ. Ένα αποτελούμενο από τους τερματοφύλακες και άλλα τρία χωρισμένα ανά 8άδες.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες

Με διαφορετικές ώρες προσέλευσης, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, γυμναστηρίου, φυσικοθεραπευτηρίου (έχει στηθεί ειδικός χώρος σε εξωτερικό σημείο όπου γίνονται τα απαραίτητα από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας) και γενικώς κάθε κλειστού χώρου. Προσέλευση, προπόνηση, αποχώρηση.

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες

Για πρώτη ημέρα -και με αρκετή ζέστη- σίγουρα δεν ήταν εύκολο, παρότι το πρόγραμμα περιελάμβανε 20 λεπτά προθέρμανση στο γήπεδο με πλαστικό τάπητα (με τις προβλεπόμενες αποστάσεις από τον ένα παίκτη στον άλλο) και εν συνεχεία 40 λεπτά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ σε καραντίνα λόγω έλευσης από το εξωτερικό παραμένουν οι Σένκεφελντ, Νούνες, Νάγκι, Μπεκ, Κόναν".

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες όπως της ανέβασε στα social media η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιστροφή στη δράση! /Back to action! #Panathinaikos #paofc2019_20 #staysafe #training

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ