ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρνητικά όλα τα τεστ, Τετάρτη πρωί η πρώτη προπόνηση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISS
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον κορονοϊό και την Τετάρτη το πρωί ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει τους παίκτες του στο "Γ. Καλαφάτης".

Όπως έκανε γνωστό μέσω του twitter ο Παναθηναϊκός όλα τα τεστ για κορονοϊό στο τριφύλλι ήταν αρνητικά και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: "Ξεκινάμε! Τετάρτη πρωί η επανέναρξη των προπονήσεων του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», αφού τα αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν εχθές όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήταν αρνητικά"!

Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη το πρωί σε τέσσερα γκρουπ εκγύμνασης με τους παίκτες να πηγαίνουν ξεχωριστά στο "Γ. Καλαφάτης" ανά 45 λεπτά ώστε να μην είναι το ένα γκρουπ μαζί με το άλλο.

Τα γκρουπ αποτελούνται από οκτώ ποδοσφαιριστές με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του να τα έχουν χωρίσει μετά τα αποτελέσματα των τεστ.

Πλην των παικτών που υποβλήθηκαν σε τεστ στο προπονητικό κέντρο αρνητικά ήταν σίγουρα και τα τεστ των Νούνες και Μπεκ, όπως φρόντισε να ενημερώσει ο ίδιος ο Δανός εξτρέμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ