ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρίσκουν ομάδες οι "κομμένοι" του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Σπάρτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Οικονομόπουλος, στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Μίγγος, έχει βρει ομάδα και ο Πίσπας. Τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους που θα πάνε δανεικοί.

Ένας ένας οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στον Παναθηναϊκό βρίσκουν ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Χθες υπήρχε έντονη κινητικότητα στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και σήμερα.

Ο Αντώνης Οικονομόπουλος είναι ο πρώτος που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπάρτη και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην πόλη της Λακωνίας. Μάλιστα χθες πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ υπέγραψε την ανανέωση του και τα συμβόλαια του δανεισμού του.

Στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που αγωνίζεται στην Β' Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Μίγγος με τον νεαρό μέσο να φεύγει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό που κράτησε ποσοστό μεταπώλησης 20-25%.

Όσο για τον Πίσπα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός επιθετικός έχει βρει ομάδα στην Football League για να συνεχίσει την καριέρα του, είτε ως δανεικός, είτε ως ελεύθερος με το τριφύλλι να κρατά ποσοστό μεταπώλησης ενώ την ίδια ώρα περιμένει και κάτι από το εξωτερικό.

Από εκεί και πέρα μια ακόμα αποχώρηση πρέπει να θεωρείται δεδομένη και είναι αυτή του Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη ο οποίος βρισκόταν στην Κ20 του Παναθηναϊκού και αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του για να μεταβεί στη γενέτειρα του την Κρήτη και να παίξει στον ΟΦΗ, αρχικά στην ομάδα Νέων, με προοπτική να υπογράψει και εκεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θολό παραμένει το τοπίο για τον Μαρκ Σιφναίο, o οποίος παρότι έχει υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη. Ο ίδιος και ο μάνατζέρ του θέλουν να λυθεί το συμβόλαιο του ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του ενώ στο τριφύλλι θέλουν να αποχωρήσει ως δανεικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ