Θετική αντίδραση από τον Πιεμπονγκσάντ

Θετική αντίδραση από τον Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ενημερώθηκε για την αποδοχή της πρότασης του από τον Γιάννη Αλαφούζο και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να κλείσει τη συμφωνία για τον Παναθηναϊκό.

Με ικανοποίηση δέχτηκε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ την αποδοχή της πρότασης του από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Ταϊλανδός είχε ζητήσει από τον εφοπλιστή να του απαντήσει άμεσα και είδε την επιθυμία του να πραγματοποιείται.

"Πηγές" προσκείμενες στον Πιεμπονγκσάντ υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας θα έρθει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να διευθετήσει τα διαδικαστικά ζητήματα και να υπογράψει τα συμβόλαια.

Ο Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου έχει συνεργασία με τα στελέχη του τοπικού γραφείου της  εταιρίας "The Empire Asia" και ασχολούνται με άλλες επαγγελματικές υποθέσεις.

Ο 63χρονος businessman δεν θα ταξιδέψει μόνος του στην πρωτεύουσα, αλλά θα συνοδεύεται από τους συνεργάτες του, ώστε να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις σε κάθε επίπεδο.

Ο Πιεμπονγκσάντ κατανοεί ότι το κλείσιμο του deal εξαρτάται από εκείνον και δεν σκοπεύει να χάσει χρόνο, διότι πρέπει να προλάβει τις εξελίξεις για τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η επιστολή του Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ
Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: Αυτός είναι ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Πρόταση 40,5 εκατ. Ευρώ από ξένο fund για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Ο Πιεμπονγκσάντ έχει "τρέλα" με τα υπερσύγχρονα αθλητικά κέντρα
Αυτό είναι το deal μεταξύ Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 απολαυστικές χαμένες ευκαιρίες προ κενής εστίας

Μια ποδοσφαιρική ανθολογία των φάσεων που απλά δεν χάνονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24