Θεοδωρόπουλος: "Δεν υπάρχει μαγική λύση για τον Παναθηναϊκό"

Θεοδωρόπουλος: "Δεν υπάρχει μαγική λύση για τον Παναθηναϊκό"

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού θέλησε να ρίξει τους τόνους και να "χαμηλώσει" τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί στoυς φίλους του τριφυλλιού.

Να ρίξει τους τόνους και τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με την παρέμβασή του θέλησε μετά τη συνάντηση με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε πως απλά έγινε μια ανταλλαγή απόψεων με τους παλαίμαχους και πως δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση που αύριο το πρωί θα βάλει τέλος στα προβλήματα του Παναθηναϊκού.

Βέβαια και ο ίδιος σε κάποια στιγμή των δηλώσεων του τόνισε πως έγινε μια αρχική συζήτηση δείχνοντας πως θα ακολουθήσει δεύτερη επαφή.

Χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος εξερχόμενος από την αίθουσα είπε:

"Νομίζω ότι έχει δοθεί υπερβολική σημασία σε αυτή τη συνάντηση σήμερα. Ήταν μια συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων σε μια ομάδα φίλων του Παναθηναϊκού και κάποιους παλαίμαχους με τους οποίους κουβεντιάσαμε τα προβλήματα του συλλόγου μας. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος, ούτε να σας απασχολήσουμε και να βρίσκεται σήμερα εδώ".

- Ο κόσμος αγωνιά, βλέπει μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, λαμβάνεται θετικά μηνύματα απ' άλλους επιχειρηματίες;

"Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι κάναμε μια ανταλλαγή απόψεων και τίποτα άλλο, μια αρχική συζήτηση. Και δεν πρέπει να δημιουργούνται κανενός είδους προσδοκίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση ή έχουμε κάποια λύση που θα την βγάλουμε αύριο το πρωί από το τσεπάκι μας".

- Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, κάτι να πείτε μετά τη σημερινή συνάντηση;

"Κάναμε μια κουβέντα με τους παλαίμαχους για να συζητήσουμε τα προβλήματα και τίποτα άλλο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24